Hae
Big mamas home

Vaatekaappini perusjuttuja

Täällä kuulkaa suunnitellaan jo kovasti tulevaa kesää. Mietitään päiväreissuja ja jopa kahdenkeskeistä rakkauslomaa, sekä paria Lahden reissua. Lisäksi me ollaan saatu poikkiksen kanssa loppukesälle hääkutsu! Olen vähintäänkin innoissani, sillä olen päässyt häihin viimeksi kahdeksantoista vuotiaana, kun ystäväni menevät naimisiin. Ihanaa, kun poikkiksen ystävät menevät naimisiin, koska omani joko ovat jo tai sitten eivät ole menossa. Mietin tässä jo kuumeisesti mitä laittaisin kyseisiin pirskeisiin päälle.

Kesälle olisi suunnitteilla myös yksi sinkkuäitien hotellireissu, joka toivon mukaan tulisi toteutumaan. Sen lisäksi sekä minun, että poikaystäväni synttärit ovat myös kesällä. Toki olen buukannut myös kesän täyteen kursseja ja iso osa siitä on pyhitetty opiskelulle.

Tämän kaiken lisäksi tämä mama jännittää myös esikoisen syksyllä alkavaa koulutaivalta. Ihan uskomatonta, että tuo mun oma pieni pallero on jo kouluiässä. Mutta niin se aika vain menee.

Vaatekaapin perusjuttuja - BMH - Big mamas home by Jenni Vaatekaapin perusjuttuja - BMH - Big mamas home by Jenni

T-paita ja paperipussihousut, vaatekaappini perusjuttuja

Mutta nyt postauksen varsinaiseen aiheeseen, eli tähän asuun. Ollaan Katrin kanssa fiiliksissä, kun päästään kuvaamaan koko ajan keväisempiä ja kevyempiä asuja. Lisäksi ulkona voi liikkua jo todella paljon kevyemmissä vaatteissa, mikä on I H A N A A !

Nämä mustat paperipussihousut on lempihousuni, joita varjelen parhaani mukaan, sillä en millään haluaisi niiden menevän rikki. Tästä syystä käytän niitä harkiten. Niin housut ja t-paita ovat jo useamman vuoden vanhoja ja kumpainenkin säännöllisessä käytössä, vaikka housuja vähän säästelenkin. T-paitaa tulee käytettyä erityisesti kesäisin. Talvella puen neuleiden alle mieluummin pitsitopin. Ostin t-paidan niihin aikoihin kun vaaleanpunainen alkoi olla enemmän in.

Vaatekaapin perusjuttuja - BMH - Big mamas home by Jenni Kevät muoti - BMH -Big mamas home by Jenni

Neule / H&M

T-paita / LINDEX

Housut / H&M

Laukku / NEW LOOK

Kengät / VAGABOND Zadaa second hand

Korvakorut / ANNIDIUDIY

Vaatekaapin perusjuttuja - BMH - Big mamas home by Jenni Vaatekaapin perusjuttuja - BMH - Big mamas home by Jenni

Ekat loaferit

Löysin nämä loaferit viime syksynä, kun minulla oli projekti kesäkenkieni varaston täydentämiseksi. Kaikki kesäkenkäni hävisivät aikanaan muutossa. Ilmeisesti exäni tuoreempi exä oli heittänyt ne syystä tai toisesta roskikseen. Nämä Vagabondin loaferit ovat super ihanat ja tuo tasseli yksityiskohta on vain niin minua. Olen vain niin iloinen, että olen onnistunut löytämään aivan näköiseni kengät jälleen käytettynä. Pienistä asioista se ihminen tulee iloiseksi.

Fun fact, joudun aina tarkistamaan Vagabond-merkin kirjoitus asun, koska minun päässäni se vääntyy jotenkin Vagabandooksi. Älkää kysykö miten, kun en itsekään tiedä.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Me vietetään tänään taasen uusperhepäivää, kun poikkis ja lapset ovat luonani samaan aikaan. Kunhan tuo yötyöläinen tuolta taas herää tähän päivään.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Collegehame

Toinen paljon kysytty kukkamekkoni

Enkelikorulla hyvää energiaa

Vähän erilaiset farkut

Yksin, mutta ei yksinäinen

 

Vaatekaapin perusjuttuja - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Plus muoti - BMH -Big mamas home by Jenni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *