Hae
Big mamas home

Blogihaaste – 8 kysymystä ja vastausta kodista

Meillä on nyt kaksi kuukautta asumista tässä kodissa ja ajattelin tällaisen koti aiheisen haasteen tulevan sopivaan saumaan. Lisäksi siitä on tovi, kun olen kirjoittanut koti ja sisustus aiheesta. Bongasin tämän Pinossa-blogista.

Paikka, jonka sotkuisuus ärsyttää ensimmäisenä

Keittiön. Olen niitä ihmisiä, jotka haluavat kokata puhtailla tasoilla ja tiskaan monesti ennen kuin alan laittamaan ruokaa. Tasot eivät ole minimalistisen tyhjiä, mutta pyrin pitämään ne puhtaina turhasta roinasta ja liasta.

Hyvänä kakkosena tähän kohtaan on myös eteinen, johon kantautuu hiekkaa, kuraa, hiekkaa, loskaa, lunta ja hiekkaa… Tässä elämäntilanteessa varsinkin, kun sitä tavaraa tulee rattaiden ja kurahousujen mukana.

Olohuone kysymyksiä kodista Olohuone kysymyksiä kodista

Paikka, jossa viihtyy koko perhe

Meidän olohuone. Tyttöjen leikit levittäytyvät edelleen lähes poikkeuksetta olohuoneen puolelle. Vaikka minä olin haaveilllut, että leikit pysyisivät suurimmaksi osaksi omassa huoneessa. No, tässä voisi sanoa, että aina saa haaveilla.

Olohuone on asunnon isoin ja myös viihtyisin tila, joten en sinänsä ihmettele, että me kaikki olemme kaikkein mieluiten täällä. Tähän vaikuttaa myös se, että olohuoneessa on myös niin meidän sohva, kuin myös ainoa ruokapöytä.

Paikka, joka kaipaisi remonttia

Varmaan eniten tuo keittiö, joka on tällä hetkellä se kaikkein keskeneräisin huone. Enkä sano nyt varsinaista remonttia, mutta pientä freesausta. Haluaisin päällystää kaapin ovet ja vaihtaa niiden vetimet. Sen lisäksi se tarvitsisi lisää kalusteita, kuten pienen ruokapöydän ja jonkun kaapiston tai liikuteltavan saarekkeen.

Olohuone kysymyksiä kodista Olohuone kysymyksiä kodista

Paikka, jonka haluat sisustaa seuraavaksi

No, se keittiö. Mutta meiltä puuttuu tästä kodista yhtä jos toistakin. Kuten kattovalaisimia. Mutta keittiön koen akuuteimmaksi.

Paikka, jossa rentoudun parhaiten

Tällä hetkellä se on oma makuuhuoneeni. Huomaan hakeutuvani sinne aina, kun kaipaan hetken rauhaa. Minulla on aina ovi auki tyttöjä varten, mutta koska oma huoneeni on aivan asunnon toisessa päässä, se on hieman erillään olohuoneesta jossa me yleensä vietämme kaikki aikaa.

Olohuone kysymyksiä kodista Olohuone kysymyksiä kodista

Paikka, jonon olen erityisen tyytyväinen

Saako sanoa, koko koti? Stressasin hirveästi ennen muuttoa sitä, onko koti meidän tyylisemme. Näin painajaisia myrkynvihreistä seinistä ja sinapinkeltaisesta muovimatosta. Mutta tämä on aivan ihana ja juuri meille sopiva. Viihdyn täällä todella hyvin ja siedän yllättävän hyvin pientä keskeneräisyyttä.

Paikka, jossa olemme kun meillä on vieraita

Jälleen se olohuone. Kun se on asunnon isoin yhtenäinen tila. Siellä on sohva ja siellä on ruokapöytä.

Olohuone kysymyksiä kodista Olohuone kysymyksiä kodista

Paikka, josta on paras näykymä (sisälle tai ulos)

Sohvan kulmasta, josta näen koko olohuoneen ja myös meidän ikkunalaudan. Tai sitten makuuhuoneeni ja sänky. Rakastan ikkunani takana kasvavaa puuta ja katselen sitä aina, kun olen sängyssä. En malta odottaa, kun se alkaa kevään myötä saamaan viehreitä silmuja oksiinsa.

-Jenni.

Lue myös

Uuden kodin esittely: Makuuhuone

Uuden kodin esittely: Lastenhuone

Ensimmäiset kuvat uudesta kodista

Seuraa myös

Istagram

Facebook

Tiktok

Yksi kommentti

  1. Outi Karita kirjoitti:

    Tää oli kiva!
    Vois itekin tehdä tällaisen jossain kohtaa!

    Outi Karita
    https://outikarita.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.