Hae
Big mamas home

Lokakuun suosikit

Lokakuun myötä tuli myös syksy, pimeät illat ja koleat aamut. Aamulla kaapista valikoituu poikkeuksetta päälle neule ja sytytän kynttilät niin iltaisin, kuin aamuisinkin. Kannan villasukkia mukaan myös töihin. Lapset ovat kulkeneet jo pari viikkoa hoidossa paksummissa haalareissa.
Marraskuu on jo alkanut, joten tämä tulee aavistuksen myöhässä, mutta tässä tulevat kuukauden suosikit.
Noora ja Noora, podcast, Perjantain parhaat, Zadaa-app, crossbody, Vikings, kuukauden suosikit, tauluseinä,
Noora ja Noora, podcast, Perjantain parhaat, Zadaa-app, crossbody, Vikings, kuukauden suosikit, tauluseinä,

 

Noora ja Noora, podcast, Perjantain parhaat, Zadaa-app, crossbody, Vikings, kuukauden suosikit, tauluseinä,
Noora & Noora Perjantain parhaat-podcast on ehdottomasti koko kuukauden paras podi. Olen kehunut tätä ennenkin, mutta halusin nostaa sen vielä tässäkin. On ollut aivan mahtavaa kuunnella Noorien juttuja vuoden tauon jälkeen.
Noora ja Noora, podcast, Perjantain parhaat, Zadaa-app, crossbody, Vikings, kuukauden suosikit, tauluseinä,

 

Noora ja Noora, podcast, Perjantain parhaat, Zadaa-app, crossbody, Vikings, kuukauden suosikit, tauluseinä,

 

Noora ja Noora, podcast, Perjantain parhaat, Zadaa-app, crossbody, Vikings, kuukauden suosikit, tauluseinä,
Paras kirppislöytö hetkeen oli pieni crossbody, jonka löysin, mistäpä muualta, kuin Zadaasta. Tällä kertaa toivon laukulle pidempää ikää, kuin aikaisemmin ostamilleni, sillä tämä on oikeaa nahkaa.
Noora ja Noora, podcast, Perjantain parhaat, Zadaa-app, crossbody, Vikings, kuukauden suosikit, tauluseinä,

 

Noora ja Noora, podcast, Perjantain parhaat, Zadaa-app, crossbody, Vikings, kuukauden suosikit, tauluseinä,

 

Noora ja Noora, podcast, Perjantain parhaat, Zadaa-app, crossbody, Vikings, kuukauden suosikit, tauluseinä,
Olohuoneen tauluseinä on ehdottomasti koko kuukauden suosikki elementtini täällä kotona. Pysähdyn monesti ihastelemaan tätä toteutunutta sisustushaavetta. Se tuo kotiimme persoonallisuutta, vaikka lähes kaikki kuvat ovat ihan julkisesti saatavilla. Toisaalta, tästä se persoonallisen tauluseinän rakentaminen vasta lähtee. Taulukokonaisuuden julisteet ja osa kehyksistä saatiin yhteistyössä.
Noora ja Noora, podcast, Perjantain parhaat, Zadaa-app, crossbody, Vikings, kuukauden suosikit, tauluseinä,
Noora ja Noora, podcast, Perjantain parhaat, Zadaa-app, crossbody, Vikings, kuukauden suosikit, tauluseinä,

 

Noora ja Noora, podcast, Perjantain parhaat, Zadaa-app, crossbody, Vikings, kuukauden suosikit, tauluseinä,
Kuukauden paras sarja on ehdottomasti HBO Nordicin Viikingit. Sain viimein otettua itseäni niskasta kiinni kunnolla ja olenkin nyt edennyt hyvin. Aloimme katsoa sarjaa yhdessä mieheni kanssa, mutta kun emme yksinkertaisesti löytäneet yhteistä aikaa ja mielenkiintoa katsoa sarjaa yhdessä loppuun, jatkoin yksin. Pidän erityisesti siitä, miten vahvasti viikinkien jumalat ovat sarjassa mukana. Minua on aina kiinnostanut antiikin ja muinaisajan uskonnot, sekä jumalat, joten tämä on minulle oivaa viihdettä. On myös hienoa seurata suomalaisten näyttelijöiden työtä sarjassa. Sarjassa nimittäin nähdään myös Peter Franzen ja Jasper Pääkkönen.
Muita suosikkejani lokakuussa on ollut Manifest sarja, joka on niin ikään HBO Nordicin. Sen lisäksi hullaannuin Newbien syysmallistoon ja odotan innolla joulumallistoa. Viime päivinä olen ollut myös aivan erityisen kiitollinen tyttäristämme. Mitään tässä elämässä ei saisi pitää itsestään selvänä ja aika ajoin tämä ajatus korostuu. Niin nytkin. Me olemme todella onnekkaita, kun olemme saaneet kaksi tervettä ja ihanaa tytärtä.
Ihanaa marraskuuta teille rakkaat lukijat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.