Hae
Big mamas home

Viikonloppusuunnitelmia ja treffi-ilta

Heipä hei ja ihanaa alkavaa viikonloppua! Minä istun parhaillaan poikaystäväni sohvalla. Olen ollut aamun koululla puristamassa yhtä kurssia loppuun ja iltapäiväksi tulin tähän poikaystävän luokse valmistautumaan treffi-iltaan. Ensi viikolla alkaa taas ammattiaineiden kurssit ja tällä kertaa lähiopetuksena, mitä minulla ei ole ollut nyt vuosiin. Mikä on aivan mahtavaa. Pääsen luokkaan ja tapaamaan koulukavereitani. En malta odottaa.

Tänään alkaa myös vuoden paras aika, eli jääkiekon MM-kisat! Minulla on kaikki ottelut merkattuna kalenteriin ja olen lapsiakin varoittanut siitä, että nyt katsotaan lätkää pari viikkoa, vaikka mikä olisi. Samaa sanoin toki poikaystävälle. Toki poikkis halusi viedä minut treffeille juuri Suomen ensimmäisen pelin aikaan, mutta sovimme että katsomme pelistä tallenteen ja pitäydymme siihen asti omassa kuplassa, että saamme jännittää pelin keskenämme.

Treffi-ilta - BMH - Big mamas home by Jenni

Kuvien asu

 

Treffi-ilta

Meillä on tosiaan nyt perjantaina suunnitteilla poikaystäväni kanssa treffi-ilta, mikä on aivan ihanaa. Siitä on hetki, kun ollaan käyty yhdessä kunnolla ulkona. Se kolmen kuukauden kriisi teki selvästi tehtävänsä yhdessä tämän uusperhearjen kanssa. Joten nyt on aivan ihanaa päästä treffeille rauhassa kahdestaan. Poikaystäväni haluaa viedä minut syömään. Menemme testaamaan Burger and Wine ravintolan, jossa on kuulemma Suomen kolmanneksi parhaat burgerit. Meistä kahdesta poikkis on innokkaampana testaamassa nämä burgerit, mutta en minäkään vastaan pistä.

Ruuan jälkeen meidän on tarkoitus mennä katsomaan Marvelin uusin, eli Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Minä näen elokuvan ensimmäist kertaa. Poikkis toista kertaa, koska hän oli malttamaton ja meni katsomaan elokuvan ensimmäisenä esityspäivänä. Kuten olen sanonut, niin minusta on aivan mahtavaa, että meillä on tämä yhteinen innostuksen kohde, jonka voimme jakaa.

Illalla katsomme sitten jääkiekkoa yhdessä.

Viikonloppusuunnitelmia - BMH - Big mamas home by Jenni

Lauantaina poikkis lähtee päiväksi töihin ja minä kotiin valmistautumaan sunnuntain kuvauspäivään. Eli siis valitsen asut ja silitän/höyrytän ne valmiiksi seuraavalle päivälle. Meillä on tarkoitus kuvat Katrin kanssa kirsikkapuistossa kuvia. Mikä tarkoittaa että meidän täytyy herätä ennen kukonlaulua, jotta olemme puistossa ennen kaikkia muita. Eli siis sunnuntaina sitten silmät ristissä kameran edessä. Poikaystävä tulee myös sunnuntai-iltana vuorostaan minun luokseni, että saamme rötvätä yhdessä ennen kuin tytöt tulevat luokseni tiistaina.

Nyt minun täytyy lähteä höyryttämään treffimekkoa. Toivottavasti teillä on edessä kiva viikonloppu.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Neljä kuukautta yhessä ja tämä on toiseksi pisin suhteeni

Synttäriviikonloppu kuvina

Hei rakas

Koska esitellä uusi kumppani lapsille

Miten tapasin poikaystäväni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *