Hae
Big mamas home

Tavallista arkea ja syksyn käytetyin asu

Täytyy sanoa, että tässä syksyn aikana tämä arki on asettunut ja tuntuu jo ihan arjelta. Mikä ei ole siis yhtään huono juttu. Nautin meidän arjesta ja tuntuu vahvasti siltä, että näin kolmistaan meidän arki on entistä enemmän meidän näköistä. Me tehdään ja mennään tyttöjen kanssa mahdollisuuksien mukaan ja meidän omilla aikatauluilla. Vuorotyöarki sanelee meidän elämää aika vahvasti ja kyllä tuo vuorohoito on ihan korvaamaton. Olen muuten kirjoittamassa vuorohoidosta postausta, joten kysykää, jos teillä tulee mieleen jotain mitä haluatte tietää asiasta.

Big mamas home by Jenni S. Tavallista arkea ja syksyn käytetyin asu

Big mamas home by Jenni S. Tavallista arkea ja syksyn käytetyin asu

LUE MYÖS: Maanantaina

Täytyy sanoa, että kun olen jäänyt lasten kanssa lähinnä itsekseni, arvostus omaa äitiä kohtaan on noussut valtavasti. Ei ole kaikkein helpointa olla työelämässä ja yksin lasten kanssa, vaikka arki rullaakin vuorohoidon suhteen. Kun lapsi alkaa oireilla flunssaa tai vatsatautia, kylmä hiki nousee otsalle, sillä minulla ei ole tällä hetkellä ketään jakamassa lasten sairaslomia. Mutta näillä mennään. Täytyy vain toivoa, että maailma muuttuisi armollisemmaksi yksin olevia kohtaan. Ymmärrän hyvin niitä, jotka eivät uskalla erota ja jäävät mieluummin huonoon suhteeseen, kuin olevat yksin. Ja nostan hattua jokaiselle samassa tilanteessa olevalle, vaikka se hatunnosto ei omaakaan mieltä juuri lämmitä.

Big mamas home by Jenni S. Tavallista arkea ja syksyn käytetyin asu

Big mamas home by Jenni S. Tavallista arkea ja syksyn käytetyin asu

Big mamas home by Jenni S. Tavallista arkea ja syksyn käytetyin asu

Syksystä on kyllä muuten tullut ihan lempivuodenaika. Mikään ei toki voita kevättä, mutta syksykssä on ehdottomasti puolensa. Ruska näyttää niin kauniilta ja sää on ollut ihan uskomaton. Toiveena on, että saataisiin tallennettua ruska myös minun ja tyttöjen perhekuviin, joita odotan malttamattomana. Haluan päästä tallentamaan tämän meidän pienen tiimin taitavan kuvaajan kanssa.

LUE MYÖS: Revityt farkut & klassinen valkoinen paita

Big mamas home by Jenni S. Tavallista arkea ja syksyn käytetyin asu

Big mamas home by Jenni S. Tavallista arkea ja syksyn käytetyin asu

Näissä Kuvissa näkyvä asu on sellainen, missä olen suorastaan asunut viimeiset viikot. Se on niin helppo ja mukava päällä ja sopii useampaan arjen tilanteeseen. Girlfriend-mallin maailman mukavimmat farkut ja löysä neule. Yleensä valitsen juuri tämän mustan neuleen, mutta sopiihan tähän mikä tahansa muukin neule. Tällaisen avara kaula-aukkoisen neuleen kanssa voin hyödyntää lempiyhdistelmääni. Eli paksumman puseron alle pitsitoppi, jolloin topin pitsi vilkkuu kivasti kaula-aukosta.

Big mamas home by Jenni S. Tavallista arkea ja syksyn käytetyin asu

Big mamas home by Jenni S. Tavallista arkea ja syksyn käytetyin asu

Big mamas home by Jenni S. Tavallista arkea ja syksyn käytetyin asu

Neule H&M
Farkut H&M
Laukku H&M 
Kengät SECOND HAND
LUE MYÖS:
Lomalla viimeinkin
 
Lempihousut  & pari ajatusta tyylistä
Mitä jos joku näkee?
Kuvat: Karti Konderla / Editointi: Minä

 

2 kommenttia

  1. Nimetön kirjoitti:

    Oliko vuorohoitopaikkaan pitkä jono?

    Millä edellytyksin sinne haetaan ja kuinka hakuprosessi sujui?

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Hei. Kiitos paljon kysymyksestä. Tämä on hyvä. Vastaan postauksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.