Hae
Big mamas home

Nämä jutut ilahduttavat minua juuri nyt

Pionikausi

Tämän kukkahullun lempikausi on saapunut. Nimittäin pionikausi. Kausi on alkanut taas häkellyttävän upeilla Coral Charm-pioneilla, joiden kukka vaihtaa väriä. Coral Charm pionit ovat nuppuvaiheessa syvän pinkkejä ja kun nuppu on auennut kokonaan, se on vaihtanut väriä valkoiseksi. Pian perässä saapuvat ne perinteisemmät, pompommaiset pionit, jotka myös tuoksuvat aivan super ihanalta. Näistä kukista nautin aina heinäkuuhun asti täysin rinnoin. Kai nämä ovat todellisen kesän lapsen lempikukkia.

Nämä jutut ilahduttavat minua juuri nyt - BMH - Big mamas home by Jenni

Koko ajan syvenevä suhde

Ollaanhan me aivan alussa meidän suhteen kanssa. Mutta on aivan ihanaa, kun se pikku hiljaa syvenee ja syvenee, kun opimme hiljalleen tuntemaan toisiamme paremmin. Tässä on vielä kaikenlaista edessä päin ja varmasti useampia kompromisseja tehtävänä. Kuten mihin saada aikanaan yhteen muuttaessa hänen tietokoneensa ja tietokonetuolinsa. Kaikki vinkit esteettisimmistä, kunnollisista työtuoleista otetaan vastaan, sillä itse olen nähnyt vain niitä rumia. Toistaiseksi naitin kuitenkin tästä tämän hetkisestä suhteen vaiheesta huomattavasti.

 

Marvelin Moon Knight-sarja

Olen todella innoissani tästä Marvelin uusimmasta Moon Knight sarjasta. Tähän mennessä kaikki Marvelin sarjat ovat vaatineet pari jaksoa, ennen kuin siihen on päässyt kunnolla mukaan. Loput ovat olleetkin sitten juuri niin eeppisiä, kuin Marvelilla yleensä. Moon Knight kuitenkin tempaisi mukaansa ensimmäisestä jaksosta lähtien ja olin heti koukussa. Sarja on myös pitänyt otteessaan joka jakson ajan. Päähenki Steve on ihana ja symppis ja hänestä on tulossa kovaa vauhtia uusi suosikkini.

 

Ensimmäinen livekeikka vuosiin

Ihan uskomatonta, kuinka paljon Antti Tuiskun livekeikka lopulta piristi ja ilahdutti. Oli ihanaa viettää aikaa rakkaan ystävän kanssa. Sen lisäksi oli aivan äärettömän ihanaa tanssia ja laulaa ja eläytyä musiikkiin. Ilahduin siitä, että osasin suurimman osan Antin esittämistä kappaleista ulkoa ja pystyin laulamaan niiden mukana. Tämä tuulettuminen tuli todella tarpeeseen.

Nämä jutut ilahduttavat minua juuri nyt - BMH - Big mamas home by Jenni

Hiirenkorvat puissa ja pensaissa

Etenevä kevät jaksaa tällä hetkellä ilahduttaa joka päivä. Myös ikkunani takaisiin puihin on viimein ilmestynyt aavistus vihreää. Toivottavasti ilmat tästä lämpiäisivät viimein edes hissukseen. Vaikka omien muistikuvien mukaan nämä lämpötilat taitavat olla melko tavallisia tähän vuoden aikaan nähden.

 

Marvelin uudet elokuvat

Ihan pian ensi-iltansa saa uusi Doctor Strange, jota odotan malttamattomana. Ensinnäksin pääsen näkemään taas niin Doctor Strangen ja Wanda Maxinoffin valkokankaalla. Wandasta on tullut ehdottomasti yksi suosikkihahmoistani mitä pidemmälle MCU:n elokuvat ovat tarinaansa vieneet. Toinen, mitä odotan on Thor-elokuva, joka saa ensi-iltansa kesällä. Thorin neljännestä omasta elokuvasta on julkaistu uusi trailer, joka vaikutti todella lupaavalta. Poikaystäväni kertaa minulle kaikkia kuulemiaan spekulointeja tulevasta elokuvasta. Thor: Love and thunder tulee Yhdysvalloissa ensi-iltaan syntymäpäivänäni. Marvel jaksaa kyllä ilahduttaa vuodesta toiseen, enkä voi olla fiilistelemättä tätä kerrassaan ainutlaatuista elokuvien sarjaa.

Coral Charm pioni - BMH - Big mamas home by Jenni

Valokuvaaminen

Olen innostunut taas valokuvaamaan ihan uudella tavalla. Muutenkin kuin joka toinen viikonloppu Katrin kanssa. Etsin uusia valokuvausideoita ja opettelen parhaani mukaan käsitellä kuvia entistä paremmin ja kokeilla myös vähän jotain uutta. Valokuvaaminen on ollut minulle viime vuosina äärimmäisen tärkeä tapa ilmaista iteäni luovasti. Toki nyt olen löytänyt uudelleen myös akvarellit, mutta kuvaaminen tuskin jää. Aina välillä siihen saa uutta inspiratiota ja potkua.

 

En ole enää uupunut

Nyt ehkä uskallan viimein sanoa varovaisesti ääneen tämän. En ole enää uupunut. Jaksan asioita ja väsymykseni alkaa olla normaalia. Olen ollut viimeaikoina myös huomattavan parempi äiti, kuin esimerkiksi vuosi sitten, aivan piippuun palaneena. Jaksan tehdä lasten kanssa asioita ja kaikkea muutakin. Siivoaminenkaan ei tunnu enää loputtomalta suolta, vaan aika normaalilta. Kaikin puolin muutenkin, olo on tämän suhteen aika normaali. Ahdistuneisuushäiriö on asia erikseen. Sen kanssa opettelen elämään edelleen, mutta ainakaan en ole enää uupunut. Se on huojentavaa.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Sukunimen vaihtaminen

Varpajaiset ovat naisilta pöllitty perinne

Keväiset kuulumiset

Sinisilmäinen

Helmikuun suunnitelmia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *