Hae
Big mamas home

Lempihousut & pari ajatusta tyylistä

Vaikka maisemasta huomaa, että näiden kuvien ottamisesta on hetki, haluan ehdottomasti esitellä teille lempihousuni. Kun päädyin kyseiset pökät tilaamaan, en olisi ihan heti arvannut, kuinka ihanat ne lopulta ovat. Mietin hieman, miten ne sopivat vartalolleni. Mutta huoli oli turha. NE ovat täydelliset. 
Big mamas home by Jenni S. Lempihousut & pari ajatusta tyylistä

Big mamas home by Jenni S. Lempihousut & pari ajatusta tyylistä

Big mamas home by Jenni S. Lempihousut & pari ajatusta tyylistä
Housut ovat olleet päälläni jo töissä, ulkona ystävän kanssa, treffeillä ja muutamassa muussakin paikassa. Erityisesti treffiasuni sai kehuja. Housut sopivat toppien, paitojen ja neuleiden kanssa todella hyvin. Ne ovat ihan täydellinen perusvaate vaatekaappiini. 
Ja mitä ne oikeastaan ovat. H&M:n plus malliston paperipussihousut. Tosiaan tämä paperipussimalli mietitytti aluksi, mutta se sopii ihan kivasti vartalolleni. Housujen lahkeet ovat lyhyet, joten näin talvella täydennän lookia mustilla sukkahousuilla. Materiaali tuntuu hyvältä päällä. Suren jo vähän valmiiksi sitä hetkeä, kun merenneitoreiteni tekevät tehtävänsä ja housut kuluvat puhki. Jos jollakin on vinkki, miten kankaan saa kestämään paremmin kitkaa, niin otan niitä mielelläni vastaan. 
Big mamas home by Jenni S. Lempihousut & pari ajatusta tyylistä
Tyylini on muuttunut vuosien varrella koko ajan neutraalimmaksi ja aavistuksen klassiseksi. Vaikka ajattelen, että siinä on edelleen persoonallinen tvisti, joka erottaa tyylini muusta massasta. Takana päin ovat paljettipaidat ja niittirannekkeet. Tyylini on muuttunut tyttömäisestä nuoren, aikuisen naisen tyyliksi ja osittain tässä on auttanut omien tyyli-idolien löytäminen. Ne, joiden tyyliä seuraan ja ihailen, ovat myös ihan tavallisia naisia Helsingistä, eivätkä Hollywood tähtiä. Mainitsen heistä tällä kertaa vain yhden, joka on Noora K. (@norppaliina). Rakastan Nooran arkista, mutta kuitenkin tyylikästä tyyliä. Saan hänen Instagramistaan paljon inpiraatiota. 
Big mamas home by Jenni S. Lempihousut & pari ajatusta tyylistä

Big mamas home by Jenni S. Lempihousut & pari ajatusta tyylistä
Neule LINDEX 
Toppi CUBUS 
Housut H&M 
Kengät ELLOS
Kuvat: Erika Huhta

Yksi kommentti

  1. Kaisa kirjoitti:

    Mulla on vastaavat paperipussihousut ja on kyllä ehdottomasti yhdet lempparini. Ja, juuri niin kuin kirjoitit, ovat monikäyttöiset. Vain yläosaa ja kenkiä vaihtamalla sopii lähes joka tilaisuuteen.
    Mukavaa alkavaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.