Hae
Big mamas home

Suosikki korvakorut

korut, korvakorut, statement,

Olen ollut jo vuosia erittäin mieltynyt isoihin, näyttäviin korvakoruihin. Jos mietitään oman tyylini tunnusmerkkejä, isot korvakorut olisivat yksi niistä. Töissä tulee käytettyä myös pienempiä nappikorviksia, mutta aina kun se on mahdollista, valitsen mieluumin jotain isoa ja näkyvää. Kaulakoruina suosin aika yksinkertaisia riipuksia ja rannekorunikin ovat aika yksinkertaisia. Korvakoruilla on kiva sävyttää.
korut, korvakorut, statement,
Ohuet kultaiset – H&M | Vaaleat tupsulliset – H&M | Valkoiset, pyöreät – Bijou Birgette | Strassikorut – H&M | Mustat tupsut – H&M 
Nämä korvakorut ovat kaikki suosikkejani juuri nyt. Kaikki ovat myös aivan oman tyylisiäni, joten uskon käyttäväni näitä pitkään.
Tällä hetkellä suosikkejani ovat nuo tupsulliset. Pidän muutenkin paljon tupsuista, joten nämä sopivat minulle kuin nenä päähän. Mustat ovat kivat ja yksikertaiset. Ne ovat tällä hetkellä ehdottomasti suurimmassa käytössä. Minulla ei ole ollut kertaakaan vastaavia, mitä nuo kultaiset sirot nauhat ovat. Pidän näistä kuitenkin tosi paljon. Ne ovat sievät ja sirot. Nuo strassikorvakorut ovat olleet yhtä tiuhalla käytöllä, kuin mustat tupsutkin. Valkoiset olen ostanut jo pari vuotta sitten, mutta edelleen ne jaksavat ihastuttaa.
Kiinnostaisiko tällaiset korukatselmukset jatkossakin? Seuraavaksi voisin esitellä suosikki riipukseni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.