Hae
Big mamas home

Kesän värit sininen ja valkoinen

Ehdittiin, kuin ehdittiinkin kuvaamaan Katrin kanssa vielä yhdet asukuvasetit ennen vauvan syntymää. Tosin, en tiedä liikenisikö tässä joku päivä vielä aikaa kuvata lisää, koska vauvalla ei ainakaan tunnu olevan kiire maailmaan. Sanoin kyllä Katrille, että alan olla aivan loppu näihin raskausasujen kuvauksiin. Ihan samalla tavalla, kuin olen aika loppu niihin pukeutumiseenkin. Kaipaan suunnattomasti muun muassa korkeavyötäröisiä farkkuja ja muutenkin vapaampaa pukeutumista. Toki imetys tulee määrittelemään pukeutumistani jonkin verran tulevaisuudessa, mutta koen sen silti olevan vapaampaa.

 

Paita / H&M

Hame / H&M Mama

Laukku / New Look

Kengät / H&M

Korvakorut / Smiling Design

 

Olen tänä kesänä haaveillut kovasti sini-valkoisesta kesämekosta. En vain ole löytänyt sellaista, mikä silmää miellyttää ja sellaista, jonka uskaltaisin ostaa nyt vielä näillä raskausviikoilla. Nyt satuin bongaamaan H&M:ältä alennuksesta tämän söpön puseron. Sininen ja valkoinen on todella raikas yhdistelmä. Vauvalle löytyy myös sävy sävyyn body, joten voidaan samistella hänen kanssaan sitten loppukesästä.

Paita menee todella kivasti hameideni kanssa. Ainakin niiden kahden, joita pystyn tällä hetkellä käyttämään. Tulevaisuudessa haaveilen tämän käyttämistä niiden farkkujen kanssa. Kivastihan tämä menee jo nyt tämän vatsan kanssa. Väitän myös, että kaula-aukon kanssa myös imettäminen tulee onnistumaan lähiaikoina.

Hame on H&M:än äitiysvaatteiden puolella ja ollut nyt melkein päivittäin päällä. Pidän tästä todella paljon ja oli kyllä ostamisen väärtti. Vähän ehkä harmittaa valmiiksi, että tämä ei välttämättä istu enää kovin hyvin synnytyksen jälkeen. Hameen malli ottaa huomioon nimenomaan tuon pallovatsan.

 

Minä jatkan täällä synnytyksen odottelua. Toivon mukaan ei tarvitsisi enää kauaa odottaa. Sen jälkeen ainoa asu hetkeen taitaa olla lähinnä aamutakki.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Crop top raskaana

Vaaleanpunaiset kukat ja viimeisiä raskausasuja

Kauluspaita ja vekkihame

Ihanaa juhannusta!

Farkkutakki ja musta kaftaani

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *