Hae
Big mamas home

Uskomatonta, että meille tulee vauva

Mietin tässä juuri, että ihan uskomatonta, että meille tulee oikeasti pian vauva. Itselleni se on toki ollut joka kerta yhtä uskomatonta ja hämmentävää. Uusi elämä sisällä ja lopulta sylissä on jotain, jota on todella vaikea käsittää tai edes kuvailla. Tämä vauva on hyvin toivottu. Olen haaveillut kolmannesta lapsesta jo kauan ja tässä on ollut aikoja, kun mietin tulenko edes saamaan sitä. Löydänkö kumppania, joka haluaa perustaa kanssani yhteisen perheen. Joten tähän pisteeseen pääsy itsessään tuntuu uskomattomalta.

Tuleva arki

Meidän arki on tällä hetkellä aika helppoa. Minun lapseni ovat aika itsenäisiä ja kykenevät tekemään paljon itse. Toki he ovat pieniä ja tarvitsevat etenkin äitiä ihan vain lähelle. Heitä ei kuitenkaan tarvitse enää tarkkailla herkeämättä. Lisäksi, he ovat säännöllisesti useamman päivän kerrallaan myös isällään. Joten meillä aikuisilla on riittämiin myös sitä omaa ja yhteistä aikaa. Kun vauva syntyy niin arki on taas erilaista. Minulla on toki ennestään kokemusta siitä, millaista sellainen täyspäiväinen perhearki on. Puolisolleni kaikki tulee olemaan uutta.

Lisäksi tulevassa arjessa on myös se, että noin 16 päivänä kuukaudessa, meillä on huolehdittavana kolme lasta ja loppuina päivinä meillä on kotona vain vauva. Koen itse, että saan tietyllä tapaa uusinnan esikoisen vauvavuodesta, kun meillä on paljon aikaa jolloin voimme keskittyä vain vauvaan. Toki kolikon kääntöpuolella on perhearki kolmen lapsen kanssa. Mitä odotan sitäkin. Tässä raskaudessa parasta on ollut ehdottomasti vauvan odottaminen yhdessä lasten kanssa. Tulevat isosiskot ovat innoissaan vauvasta ja haluavat tietää hänestä kaiken. Mikä on maailman ihaninta. Tämä pikku tyyppi saa kyllä ehdottomasti aivan ihanat ja osallistuvat isosiskot.

Itse olen pääasiassa aika rento tulevaisuudesta, mutta tiedän että puolisoani jännittää enemmän. Hänelle kaikki on täysin uutta. Ja fakata on, että vaikka kuinka yrittäisin kertoa omista kokemuksistani vauva-arjesta, kaikki tulee hänelle kuitenkin yllätyksenä. Puolisoni pitää vauvan synnyttyä täyden isyysloman. Ollaan puhuttu, että hän myös ajoittaisi kesälomansa sille ajalle, jolloin saisimme olla vauvan kanssa yhdessä pidempään.

Puoliso on sanonut, että onneksi saa vauvan minun kanssani, jolla on takana jo kahden vauvavuoden kokemus. Tiedän mitä tarvitaan, mitä hankitaan ja milloin ja todennäköisesti tiedän, mitä tuleman pitää. Ainakin toinen meistä ei ole aivan hukassa. Tosin minä olen ekat viikot niissä kaikkein pahemmissa hormonihuuruissa.

Vauvaa odotetaan joka tapauksessa paljon.

-Jenni

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Millaista sisältöä te olette toivoneet

Alkuraskaus

Aiemmat synnytykset

Miten isosiskot suhtautuvat raskauteen

Seksi alkuraskaudesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *