Hae
Big mamas home

Suosikit juuri nyt

#helmikorvakoruvallankumous, Converse all star, syysneilikat, korulipas,

Converse all star white leather 
Olen systemaattisesti päivittänyt syyskenkä valikoimaani Zadaan kautta. Ihan kaikkea en ole löytänyt sitä kautta, mutta nämä kaunokaiset ovat ehdottomasti syksyn paras löytö. Ne ovat lähes käyttämättömät ja niin kauniit, että en kestä. Converset oli helppo ostaa näin etänä, koska tiesin entuudestaan, minkä kokoinen tennari jalkaani sopii. Kengät olivat jalkaani, kuin valetut. Kuten muistinkin.
#helmikorvakoruvallankumous, Converse all star, syysneilikat, korulipas,
Syysneilikat
Tänä syksynä olen ostanut pariin kertaan tällaisia syksyn värisiä kukkia, vaikka yleensä suosin valkoisia. Kai se on nuo lämpimät ilmat ja viivytellen tuleva ruska, mikä saa kaipaamaan väriä edes sisätiloihin. Neilikat ovat myös ihan super kestäviä kukkia.
#helmikorvakoruvallankumous, Converse all star, syysneilikat, korulipas,
Lasinen korulipas 
Äitiysloman lopuksi päätin ostaa koruilleni lasisen, kauniin lippaan. Ihan paras, sillä tämä estää taaperoakin levittämästä korujani ympäri asuntoa. 2,5 vuotias kun luulee olevansa sen verran ovela ettei usko minun huomaavan muutamaa puuttuvaa korua. Mietin aluksi Mujin säilytysrasiaa, mutta tämä oli enemmän tyyliseni. Voin tietysti myöhemmin hankkia tämän kaveriksi, myös Mujia.
#helmikorvakoruvallankumous, Converse all star, syysneilikat, korulipas,
#helmikorvakoruvallankumous rannekoru by Laura Tirkkonen 
Kuluneen kesän aikana koruni ovat siirtyneet selkeästi kaulasta ranteisiin ja viimeaikaiset suosikkikoruni ovat olleet poikkeuksetta rannekoruja. Niin myös tämä Hemi On Helmen makeanveden helmistä tehty koru, jonka on suunnitellut sisustusidolini Laura. #Helmikorvakoruvallankumous edustaa niin monta aatetta, joiden takana haluan myös itse seisoa, että korun ostaminen oli vähintä mitä voin tehdä. On olemassa myös mahdollisuus, että vastedes ostan vain näitä lahjaksi lähipiirini naisille ja tytöille. Tästä on nimittäin olemassa myös lasten versio.
#Helmikorvakoruvallankumous syntyi naistenpäivänä 2018 ja se puolustaa jokaisen naisen oikeutta olla ylpeä omasta pukeutumisestaan. Helmikorvakoruvallankumous muistuttaa siitä, että pokkanainen ei ole ainoastaan shokkiväreillä meikkaava tai printtihaalariin pukeutuva. Yhtälailla pokkanainen on sellainen, joka vetää samanlaisessa trenssissä, pikkumustassa ja helmikoruissa vuodesta toiseen vähät välittämättä trendeistä.
Jokaisesta ostetusta korusta lahjoitetaan 3€ Naisten pankkiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.