Hae
Big mamas home

Kesäsuunnitelmia

Millaisia suunnitelmia meillä on tulevalle kesälle. Mitä kaikkea meinataan tehdä. Loppuraskaus ja koko ajan lähestyvä synnytys rauhoittaa kesää jonkin verran ja pitää meidät hyvin pitkälti Helsingissä, sekä sen lähialueella. Minä en nimittäin uskalla tässä vaiheessa enää reissata edes pitkin Suomea, vaikka mieli tekisikin.

Tarkoitus on tehdä asioita jaksamisen ja mahdollisuuksien mukaan. Mutta ollaan kaikki varauduttu siihen, että tämä kesä ei ole mitenkään superaktiivinen.

Kesäsuunnitelmia

Päiväretki Porvooseen

Ollaan suunniteltu puolison kanssa pientä päiväretkeä Porvooseen. Retki on minulle todella tärkeä tapa. Porvoo on minulle rakas kaupunki, kuten monet sen varmasti jo tietävätkin. Ja se on kuitenkin edelleen Uudenmaan alueella, niin sinne uskalletaan lähteä. Retki todennäköisesti tulee ajoittumaan niin, että lapset ovat toisessa kodissa. Joten kyseessä on aikuistenreissu. Todennäköisesti viimeinen sellainen hetkeen.

 

Leikkipuistoretket

Edelleen, meidän lempi juttuja lasten kanssa on vierailla erilaisissa, vähän vieraammissa leikkipuistoissa. Tätä aiotaan tehdä ehdottomasti myös tänä kesänä. Otetaan eväät mukaan ja mennään touhuamaan. Tai vaihtoehtoisesti hyödynnetään puistoruokailua. Puolisolle tämä oli ihan uusi juttu, kun käytiin ekan kerran lasten kanssa leikkipuistossa syömässä. Vähän oli äidillä tosin Play Cafeta ikävä.

Korkeasaari

Haluttaisiin käydä Korkeasaaressa. Kävin siellä viime kesänä keskenään lasten kanssa. Puolisoni haluaisi kovasti kokea eläintarhan myös lasten kanssa.

 

Heureka

Heureka on myös meidän listalla. Ehkä hieman korkeammalla, kuin Korkeasaari, koska täällä me ei olla itseasiassa käyty. Minä olen käynyt viimeksi lapsena. Tämä olisi siis ihan loistava sadepäivän kohde.

Staycation perheen kesken

Juttu, jota lapset odottavat ihan erityisesti, on juhannusstaycation hotellissa. Sain Scandicilta PR-lahjaksi hotelliyön, joka käytetään koko porukalla. Varattiin perhehuone Scandic Park Hotellista juhannuksena. Siinä vaiheessa Scandicin hotelleissa on jo kaikkea ohjelmaa lapsille kesän kunniaksi. Ajateltiin, että tämä on kiva ekstrajuttu lapsille ennen vauva-arjen alkamista.

 

Synnyttää

Vakaa aikomukseni on synnyttää heinäkuussa, sillä toivon käynnistämistä. Näin ollen en usko, että synnytys menisi elokuun puolelle. Tämä toki määrittelee jonkin verran meidän tulevaa kesää. Heti vauvan syntymän jälkeen osa ajasta on todennäköisesti pesimistä ja imettämisen treenaamista, mutta sitä katsellaan sitten, kun sen aika on.

Tässä on oikeastaan ne jutut, mitä ollaan suunniteltu. Tämän lisäksi tarkoitus on tehdä paljon, paljon muutakin kesäkivaa. Syödä jäätelöä, leipoa, leikkiä, metsästää Pokémoneja, uida ja paljon muuta. Kaikkea toki jaksamisen ja sään mukaan. Ei oteta missään nimessä stressiä, vaan nautitaan rauhassa.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Leffatreffeillä ja Helsingin kolmanneksi parhaat burgerit

Haluan uskoa, että rakkauteni lapsiani kohtaan riittää

Olen jaksanut viimein olla parempi äiti lapsilleni

Minulla on vauvakuume

Viimeaikojen kuulumisia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *