Hae
Big mamas home

Olohuoneen uusi järjestys

Enää tuskin on epäselvää, että meillä on viime aikoina sisustettu ja myllätty kotia oikein urakalla. Ollaan sisustettu tätä kotia paremmin meidän kasvavan perheen tarpeisiin. Isojen lasten huone ja meidän makuuhuone on vielä aivan kesken. Olohuone saatiin aika nopeasti valmiiksi, kun sinne ei tarvinnut ostaa mitään uutta. Riitti kun pyöriteltiin huonekaluja uuteen järjestykseen.

Olohuoneen järjestyksen muuttaminen oli täysin minun ideani. Järjestys on pysynyt hyvin samanlaisena siitä lähtien, kun tähän muutin.

Idea järjestyksen muuttamiseen lähti siitä, että lähdin pohtimaan teddy-nojatuolille uutta, parempaa paikkaa. Olen uumoillut, että nojatuoli voisi olla aikanaan hyvä paikka imettää. Silloin en halua sen olevan olohuoneen toisessa nurkassa. Tämän pohjalta lähdin miettimään, miten olohuoneesta saisi vähän toimivamman.

Puolison tuomasta divaanisohvasta sai onneksi vaihdettua divaaniosan puolta, mikä oli oikeastaan ehdoton juttu siinä, että ideoimani järjestys onnistuisi. Niinpä sitten yhtenä vapaapäivänään puoliso vaihtoi divaaniosan paikkaa. Sen jälkeen minä siirtelin huonekaluja ja mallailin paikkoja.

Sohva ei voinut enää jäädä täysin ikkunan viereen, joten ruokapöytää piti tämän vuoksi kääntää. Sohvan ja ikkunan väliin tuli meidän pieni sivupöytä ja yksi lampuista siirtyi sille.

Olen todella tyytyväinen muutokseen, joka saatiin aikaa. Tilaa on edelleen riittävästi ja vaihtelu virkistää. En osaa sanoa, kumpi on toimivampi järjestys, mutta tällä hetkellä me nautitaan tästä. Nyt ei tarvitse hetkeen pyöritellä huonekaluja ympäri. Kun vielä saisi nuo makuuhuoneet kunoon.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Meidän kodin sisustussuunnitelmat

Olohuoneen second hand nojatuoli

Millaista sisältöä te olette toivoneet?

13. luukku: Meidän joulukoti

Eteisen liinavaatekaappi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *