Hae
Big mamas home

Vaaleanpunaiset Överit ja kukkamekko fiilistelyä

Halusin fiilistellä hieman tätä vaaleaa kukkamekkoa, jonka löysin talven alennusmyynnistä. Sanoin juuri ihastukselleni, että voiko hän kuvitella, että olen käytännössä asunut 90% elämästäni farkuista. Nyt iso osa vaatekaapistani koostuu erilaisista mekoissa. Koronaeristyksessä tuli shoppailtua vähän liiankin kanssa tylsyyteen. Katrilla oli onneksi sama ongelma, joten en ollut yksin. Meidän pitää varmaan kohta ryhtyä yhdessä uuteen ostolakkoon.

Tämä kyseinen kukkamekko on aika hieman erilainen kuin muut, joita omistan. Tässä kukkakuvio on melko harvaa ja pohjan vaalea väri näkyy selvästi. Kukat ovat isoja ja yksittäisiä. Lisäksi mekon helma on pitkä. Minulla ei ole ennestään kuin pari pitkää mekkoa. Kaikki muut ovat lyhythelmaisia. Rakastan tämän mekon röyhelöitä. Ne tuovat kivaa twistiä muuten aika yksinkertaiseen mekkoon. Vaalea kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni Överi-korvakorut by Annidiudiy - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Vaalea kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni Vaalea kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Vaaleanpunaiset, isot kuunsirppikorvakorut ovat tietysti Annidiudiy:n Överit. Nämä vaaleanpunaiset ihanuudet olivat yksiä ostolakkoni kovimpia paloja. Överit olivat ekat korvikset, jotka ostin Annilta. Siitä alkoikin sitten meidän yhteinen taival. Heh. Ja tällä tarkoitan sitä, että minulla on eniten nimenomaan Annin korvakoruja. Anni on lähtenyt innolla toteuttamaan mun kaikkia korvakoruideoita ja ollaan suunniteltu yhdessä useammat korvakorut. Kuten esimerkiksi yhteistyön merkeissä suunnitellut MILF-korvikset.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Överi-korvakorut by Annidiudiy - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Vaalea kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni Vaalea kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Oli myös hauska sattuma, miten hyvin hankkimani Essencen uusi luomiväripaletti sopii yhteen mekon kanssa. Tämän paletin sävymaailma on aivan ihana. Väitän, että tämä on aivan äärimmäisen hyvä peruspaletti. Sillä saa loihdittua niin arki- kuin myös juhlameikin. Omat parhaat ja monikäyttöisimmät palettini ovat nimenomaan neutraalin sävyisiä, joten suosittelen ostamaan ainakin yhden vastaavan. Kuvien meikki on tehty nimenomaan tällä paletilla.

Tässä teille pientä vaate, koru ja meikkifiilistelyä. Kiitos kun luette.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Neuleliivi ja kukkamekko

Paljon kysytty kukkamekko

Kukkamekko syksyyn stailattuna

Haltiakummin asu – eli hempeä juhlamekko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *