Hae
Big mamas home

12. luukku: Ihanimmat kotimaiset korvakorut joulukauteen

Koska korvakorut ovat oma tavaramerkkini, niin pakkohan minun oli tehdä yksi luukku, joka on omistettu korvakoruille. Olen aina rakastanut isoja ja näyttäviä korvakoruja. Aikaisemmin korvikseni on kuitenkin ostettu ketjuliikkeistä ja ne ovat olleet laadultaan mitä ovat. Pari vuotta sitten innostuin kotimaisista käsin tehdyistä korvakoruista ja sille tielle jäin. Nykyään pareja on enemmän, kuin kehtaan myöntää. Ne ovat samalla myös minun tapani tukea suomalaista käsityötä.

Tutkin omaa kokoelmaani ja valitsin sieltä muutamat korvakorut, jotka sopivat erityisen hyvin tähän kauteen ja joita on tullut käytettyä viime päivinä merkittävästi enemmän. Olen nimittäin huomannut, että korvakoruillani on tietty kierto. Joitain käytetään ihan ympäri vuoden, mutta osaa tulee käytettyä selkeästi enemmän tiettyyn aikaan vuodessa. Tämän kauden korvakoruissa on kaikissa säihkettä ja kimallusta.

Sinkkuäiti - BMH - Big mamas home by Jenni Sinkkuäiti - BMH - Big mamas home by Jenni

Smiling design hologlitter

Tätä mallia ei ikävä kyllä taida enää Smiling Designin valikoimista löytyä, mutta allekirjoitan edelleen kaikki Smiling Designin korut niin tyylin, kuin laadunkin puolesta. Johanna on valmistellut tälle vuodelle aivan ihania kauteen sopivia malleja, joten kannattaa mennä vilkaisemaan, jos jokin puhuttelee itseä.

Viuhka-korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Veera Falck Viuhka

Nämä ovat yksiä lempikorvakorujani. Rakastuin ensisilmäyksellä näihin Veera Falckin Viuka-korviksiin. Ne ovat samaan aikaan tosi näyttävät, mutta kuitenkin yksinkertaiset. Rakastan niitä edelleen.

Cisu Li Säihkyvä

Sain tämän korusetin hetki sitten pr-lahjana ja nämä ovat ihanat. Tällä hetkellä nämä Cisu Lin korut ovat olleet käytetyimmät. Aion laittaa nämä myös jouluaattona. Nämä ovat ihanan juhlalliset, sirot ja kauniit. Käytän tosi harvoin kaulakoruja, mutta tuota olen tykännyt käyttää. Lapset ovat yrittäneet myös pölliä sen omaan käyttöönsä.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kukkamekko ja nahkatakki - BMH - Big mamas home by Jenni

Sola Visuals Mini-Hile

Nämä Sola Visualsin korut ovat myös äärimmäisen kauniit ja sopivat hyvin tähän kauteen. Ne ovat kauniin yksinkertaiset.

Maanantaimalli vau korvikset

Nämä Maanantaimallin Vau korvikset ovat pikkujoulahja puolisoltani. Olen vastikään löytänyt vanerikorvakorut, jotka ovat yhtä kevyet kuin polymeerimassasta tehdyt korut. Näissä on kivasti säihkettä.

Vallakoru Hattara

Nämä Vallakorun Hattara-korvikset ovat niin ikään pr-lahja. Pauliina sanoi lähettävänsä minulle jotain aivan minun näköistäni ja sen suhteen hän osui kyllä aivan nappiin. Nämä ovat näyttävät, mutta kuitenkin sopivan kokoiset arkikäyttöön.

-Jenni

 

OSA KUVISTA: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

8. luukku: Meidän joulunajan perinteet

6. luukku: Lahjaideat kouluikäiselle lapselle

5. luukku: Tunnelmaa kotiin Smiling Designilta

4. luukku: Jouluiset poro cookiet

3. luukku: Menneitä jouluja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *