Hae
Big mamas home

Miten tapasin poikaystäväni

Somekanavani ovat olleet viimeaikoina yhtä uuden parisuhteen ja onnellisuuden hehkutusta. Mutta minkäs teet, olen aivan käsittämättömän onnellinen. Toki, olin onnellinen jo ennen kuin tapasin poikaystäväni. Koin elämäni täydeksi ja onnelliseksi jo ennen häntä. Minulla on lapseni, joita rakastan ja koen, että minulla on hyvä suhde heihin. Minulla on ihania ystäviä elämässäni. Poikaystäväni teki elämästäni vähän täydempää ja vähän onnellisempaa.

Miten tapasin poikaystäväni

Kuten olen kertonut, me tapasimme Tinderissä, kuin tein tinderkokeiluani. Lähetin siis viestin kaikille mykille matcheilleni Tinderissä. Niitä oli ehtinyt kertyä puolessa vuodessa jo neljäsataa. Lähetin kaikille Baby Yoda GIF:in, jossa luki myös ”hello”. Poikaystäväni vastasi minulle toisella Star Wars-aiheisella GIF:illä ja siitä meidän juttelumme lähti. Nopeasti selvisi, että pidämme kumpikin MCU elokuvista, joten sen puolesta juttua riitti.

Miten tapasin poikaystäväni - BMH - Big mamas home by Jenni

Juttelimme jonkin aikaa viestein, kunnes hän rohkaistui laittamaan minulle viestin; ”Haluaisin viedä sinut treffeille.” Tässä vaiheessa sydämeni suorastaan suli. Olen nähnyt jos jonkinlaista treffipyyntöä ja tapaamisehdotusta, mutta tämä oli ehdottomasti ihanin ja vilpittömin. Siihen ei liittynyt odotuksia seksistä, kuten monella muulla ehdottelijalla. Minut haluttiin viedä ihan tyylipuhtaasti treffeille.

Toki siinä kävi niin, että ensimmäiset treffimme venyivät kolme päiväisiksi. Mistä olen lopulta äärimmäisen onnellinen. Jännitin treffejä todella paljon etukäteen. Olin kokenut jo muutamia kertoja sen, että vaikka juttu luistaa viestitellessä, tilanne saattaa olla livenä jotain ihan muuta. Jännitin onko meidän välillämme kemiaa vai ei. Kun asiat meidän välillä sujuivat yhtä mutkattomasti kuin viestitellessä, olin huojentunut ja onnellinen.

Seurustelu - BMH - Big mamas homr by Jenni

Poikaystäväni on aivan uskomaton. En ole voinut kuvitella, että maailmassa olisi joku niin kiltti, välittävä ja rakastava ihminen minua varten. Olen haaveillut sellaisesta, mutta en ole uskonut löytäväni oikeasti sellaista. Hänen kanssaan oleminen tuntuu eheyttävältä.

Olen löytänyt ihmisen, joka silittelee hiuksiani, kun olen hänen kainalossaan. Ihmisen, joka haluaa koskettaa minua jostain, kun istumme vierekkäin. Ihmisen, joka halaa minua, kun saan paniikkohtauksen, eikä huuda ”mitä siinä vollotat.” Ja pelätessäni olevani raskaana, hän sanoi pysyvänsä rinnallani joka hetkessä. Tunnen oloni niin turvalliseksi ja rakastetuksi hänen kanssaan. Oloni on toiveikas ja rakastunut.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Elämä eron jälkeen – Yksin asuminen

Kuvia viikonlopulta

Ensitreffien asu

Ihastuminen kuuluu deittailuun

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *