Hae
Big mamas home

Nahkalegginssit ja vihreä neule

Ihanaa, kun nyt on ollut useampi aurinkoinen päivä putkeen! Vaikka lunta tuli kerralla kunnolla, niin ainakin täällä meillä päin kadut alkavat olla lähes sulia, kiitos auringon. Ulkona on ihan pakko olla aurinkolaseissa. Toivotaan, että aiempi oli sellainen viimein kunnon lumipyry ja tuleva on korkeintaan vesisadetta. Kevät saa tulla!

 

Neule / H&M

Keinonahkalegginssit / H&M

Nilkkurit / Zadaa second hand

Korvakorut / Design by Henni

 

Pukeutumisessa menen tällä hetkellä hyvin vahvasti mukavuus edellä. Ja rehellisesti myös sillä periaattella, mikä päälle mahtuu. Joustavat housut ja äitiyislegginssit ovat tällä hetkellä pop. Samoin reilut yläosat ja neuleet ylipäätään. Lämmin neule kevyttoppatakin alla on pitänyt minut viime aikoina lämpimänä. Tämä vihreä neule on eksynyt päälleni useampana päivänä viime aikoina.

Olen viime aikoina karsinut yhä enemmän värillisistä vaatteistani. Olen myynyt eteenpäin kaikki pastellinväriset neuleet, koska ne eivät ole lopulta tuntuneet ihan omilta. Sen sijaan beige ja harmaa ovat entistä enemmän niitä omia värejä. Mutta tämä vihreä neule on ja pysyy suosikkinani. Se ei vissiin ole niin pastellinen ja sen vuoksi on pitänyt paikkansa vaatekaapissani.

Mutta huomaan yhä selkeämmin, miten some vaikuttaa meihin. Pastelliset värit ovat tulleet vaatekaappiini, koska olen nähnyt niitä joka puolella. Olen viehättynyt niistä ja ostanut niitä myös itselle. Mutta loppujen lopuksi, ne eivät ole selkeästi olleet minua varten tai omien mieltymysten mukaisia.

Korvakoruissa ja kukkamekoissa tämä ei tosin päde. Ne ovat sitä minun leikkikenttääni. Siellä pastellivärit toimivat ja ne tuovat väriä siihen muuten aika neutraaliin ja pelkistettyyn tyyliini.

Koen, että näitä asioita ja omaa ostokäyttäytymistä on tosi hyvä miettiä aika ajoin. Ehkä etenkin silloin, kun pitää muodista ja pukeutumisesta samalla tavalla kuin minä.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Kukkia, röyhelöitä ja nahkahousut

Muka pariisilainen – Neule, mekko ja hattu

Ruska, neule ja revityt farkut

Täydellinen asu – Neuletakki ja suorat housut

Paljon kysytty kukkamekko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *