Hae
Big mamas home

Tammikuun kosmetiikkasuosikit + alevinkki

*Sisältää mainoslinkkejä

Haluan alkaa listaamaan omia kosmetiikkasuosikkejani teille täällä blogissa. Meikkaaminen on minulle äärimmäisen rakas asia ja minusta on ihanaa testata erilaisia meikkejä. Tätä tehdessä bongasin myös kivan alevinkin, jonka haluan jakaa teidän kanssanne.

Tässä siis tammikuun kosmetiikkasuosikit:

Tammikuun kosmetiikkasuosikit -Disney princess Essence Mulan eyeshadow palette - BMH - Big mamas home by Jenni Disney princess Essence Mulan eyeshadow palette - BMH - Big mamas home by Jenni

Disney Princess Essence Mulan eyeshadow palette

Ilmeisesti nämä Disney Princess ja Essencen paletit ovat niin haluttua tavaraa, että nämä myydään loppuun todella nopeasti. Tänä vuonna näitä ilmestyi Mulanin lisäksi Tähkäpää ja Jasmine-paletit, mutta mitään näistä ei löydä enää mistään. Nappasin tämän oman Mulan-palettini meidän lähi-Citymarketista ja tämä oli ainoa jäljellä oleva.

Pidän tästä paletista. Tämä on todella hyvä peruspaletti neutraaleine sävyineen ja muutaminen värikkäimpine sävyineen. Ja tämä on samaa Essencen laatua kuin minun muutkin saman merkin palettini.

Tammikuun kosmetiikkasuosikit - Maybelline New York Cils Sensational full fan effect mascara - BMH - Big mamas home by Jenni

Maybelline New York Lash Sensational Full Fan effect*

Hinta: 13,90€

Vakkariripsarini veteli viimeisiä, joten jouduin ostamaan uuden. Löysin tämän ripsivärin kivasta tarjouksesta ja päätin testata. Ja voin kertoa, että rakastuin tähän ensisipaisulla. Tällä saa todella kauniit luonnollisen oloiset ripset. Juuri sellaiset, mistä itse tykkään.

Tämä ei myöskään varise, vaan pysyy hyvin ripsissä ja myös ripsien taivutus kestää. Suosittelen todella lämpimästi.

Tammikuun kosmetiikkasuosikit - Maybelline Super stay Matte Ink - BMH - Big mamas home by Jenni

Maybelinne New York Super stay Matte Ink*

Tämä on vanha suosikki kahdessa uudessa sävyssä. Nämä Matte Ink huulipunat on ehdottomat suosikkini, sillä ne todella pysyvät ja kestävät huulilla. Pussailua ne eivät ikävä kyllä kestä, testattu on, mutta muuten kyllä. Ostin tämän sävyissä 65 Seductress* ja 05 Loyalist*. Tämä on ehdottomasti suosikki huulipunamerkkini. Se on helppo levittää ja se kestää. Nyt minulla on tätä kolmessa sävyssä ja todennäköisesti tulen hankkimaan tätä myös jossain tummemmassa sävyssä.

 

ALEVIKKI! Lykolla* on tällä hetkellä kaikki Maybellinen tuotteet osta 3 maksa 2 tarjouksessa!

Oranssi silmämeikki - BMH - Big mamas home by Jenni Oranssi silmämeikki - BMH - Big mamas home by Jenni Oranssi silmämeikki - BMH - Big mamas home by Jenni

Käytin tähän meikkiin edellä mainittuja tuotteita. Huulissa on Loyalist sävyä, joka on siis aivan täydellinen punertava nude. Ja kuten sanottu, rakastan näitä ripsiä, jotka tuolla mascaralla saa aikaiseksi. Olen levittänyt silmäripsiin kaksi kerrosta. Tämä oranssisävyinen meikki näyttäisi korostavan myös mun silmien vihreää sävyä. Fun fact, mä olen identifioinut todella vahvasti sinisilmäiseksi, koska olin sitä nuorempana. Nyt alkaa hiljalleen näyttämään vahvasti siltä, että musta on tullut vihreäsilmäinen. Ehkä. Välillä mun silmät näyttää myös sinisiltä ja harmailta. 😀

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Mielipide Makeup Revolution Londo luomiväripaleteista

My Power Is

Loistava peitevoide ja ripsiväri Essenceltä

Essie Shearling Darling

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *