Hae
Big mamas home

Yhdet housut, viisi asua

Minä rakastan erilaisia asuhaasteita. Oman vaatekaappini perusta on se, että kaikki sopii keskenään yhteen ja vaatekappaleiden yhdisteleminen olisi mahdollimman helppoa. Pyrin välttämään sellaisten vaatteiden ostamista, jotka eivät sovi yhteen muiden kanssa. Tietyllä tasolla noudatan siis kapselipukeutumisen periaatteita, mutta vaatekaapiani voi tuskiin millään muotoa kutsua minimalistiseksi tai suppeaksi. Vaatteita on jos jokunen. Mutta tällaisilla asuhaasteilla on kiva kokeilla, mihin kaikkeen se oma vaatekaappi taipuu. Tällä kertaa sain yhdistettyä yhdet housut viiteen eri asuun.

Vaatteet ja asusteet - Big mamas home by Jenni

Asujen vaatteet ja asusteet:

 • Paperbag-housu
 • Musta toppi
 • Raidallinen t-paita
 • Sininen t-paita
 • Pitsitoppi
 • Paitamekko
 • Pitkä neuletakki
 • Ohut neulepusero
 • Hiuspanta
 • Snö of Sweden-kaulakoru
 • Korvakoruja

Ensimmäinen asu

Yksinkertainen musta asu - Big mamas home by Jenni Yksinkertainen musta asu - Big mamas home by Jenni Yhdet housut viisi asua - Big mamas home by Jenni

Ensimmäinen asu on simppeleistä simppelein. Yksinkertainen musta toppi yhdistettynä noihin paperbag-housuihin. Tykkään tästä asusta todella paljon. Se on kaikessa yksinkertaisuudessaan todella elegantti. Kaulassa minulla on Snö of Swedenin koru, joka taitaa olla lempikaulakoruni. En juuri muita koruja käytä kaulassa. Jos mulla olis, niin tähän asuun haluaisin yhdistää yksinkertaiset mustat pistokkaat.

Minulla hävisi muuten kasa kenkiä muutossa. Kaikki kesäkenkäni ovat kadonneet. Ajattelin metsästää tilalle sopivia kenkiä tässä kevään aikana second handina pikku hiljaa.

Toinen asu

Paperbag housut - Big mamas home by Jenni Yhdet housut viisi asua - Big mamas home by Jenni Paitamekko kimonona - Big mamas home by Jenni

Toisessa asussa on jo selkeästi enemmän elementtejä. Yhdistin mun paitamekon ja tuon siniset t-paidan kyseisiin housuihin. Jätin mekon konaan avoimeksi, jolloin se toimii kimonon tai neuleen tavoin. Minulle tulee tästä asusta boheemin taiteilijan vibat. Melkein näen itseni jossain merenranta-vajassa pitämässä ateljeeta. Heh, heh. Tähän asuun voisin yhdistää kengiksi ballerinat tai loaferit.

Kolmas asu

Pitsitoppi - Big mamas home by Jenni Yhdet housut viisi asua - Big mamas home by Jenni Pitsitoppi - Big mamas home by Jenni

Ja mikä olis asuhaaste, ilman yhtä pitsitoppia. Tällä kertaa valitsin asuun mukaan tuon hempeän lilan pitsitopin, joka on tällä hetkellä yksi suosikeistani. Mikä on aika yllättävää, kun ottaa huomioon, että vastustin lilan hankkimista ihan viimeiseen asti. Tämä on kuitenkin sievä ja tyttömäinen. Kokonaisuus toimii yllättävän hyvin, vaikka aina vähän arastelen useamman värin yhdistelemistä. Tämä ei kuiten toimii todella kivasti.

Neljäs asu

Raitapaita ja mustat housut - Big mamas home by Jenni Yhdet housut viisi asua - Big mamas home by Jenni Raitapaita - Big mamas home by Jenni

Tämä asu on todella rento. Aloin miettiä, miksi en ole aiemmin yhdistänyt kyseistä paitaa näihin housuihin, koska tämähän toimii todella kivasti. Asu on todella rento ja kiva. Alan ehdottomasti käyttämään tätä yhdistelmää useammin. Väriä asuun tuo Gauhar Helsingin punainen panta ja Smiling Designin korvakorut.

Viides asu

Rento asu - Big mamas home by Jenni Yhdet housut viisi asua - Big mamas home by Jenni Yhdet housut viisi asua - Big mamas home by Jenni

Viidenteen asuun yhdistin vielä ensimmäisen asun mustan topin kaveriksi tuon ohuen neuleen. Avasin neuleesta ylimmät napit ja piilotin puseron etumuksen solmun housunkauluksen alle. Korviin laitoin tupsukorvikset.

Tämän postauksen tekeminen ja omien vaatteiden läpikäynti oli itsellekin todella hyödyllistä. Nämä ovat minun lempihousuni, mutta käytän niitä todella säästellen. Isoksi osaksi siksi, että minulla housut kuluvat yleensä reisien kohdalta puhki. Yritän parhaani mukaan säästellä näitä kulumiselta. Yhdistelmiä olisi löytynyt vielä enemmänkin, jos olisin halunnut, mutta nämä olivat tähän tilanteeseen oikein hyvät.

Mikä asuista on teidän suosikkinne?

-Jenni

Lue myös

Korona-ajan juhla-asu

Syystyylini

Tavallista arkea ja syksyn käytetyin asu

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

4 kommenttia

 1. Koo kirjoitti:

  Sulla on kyllä nätti hymy! ?

 2. Iina / MouMou kirjoitti:

  1. asu on ihana. Menisi ihan haalarista! ?

  http://moumou.fi

  • bigmamasblogoutlookcom kirjoitti:

   Se on ehkä myös eniten mun lemppari näistä kaikista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.