Hae
Big mamas home

Vappusuunnitelmia

Niinpä vietin lauantai-iltani villasukissa, vilttiin kääriytyneenä ja join teetä, sekä itkeä vollotin Tähtiin kirjoitetulle virheelle.

vappu, vappujuhla, lapsiperhe,

vappu, vappujuhla, lapsiperhe,

Mieletöntä maanantaita murut. Miten teidän viikonloppunne sujui. Meillä se meni aika normimeiningeissä (olin sunnuntaina töissä). Mitä nyt työkaverini onnistui manaamaan minulle jonkun hitsin kevätflunssan. Olin ihan terve, kunnes hän alkoi puhumaan siitä. Aloin miettiä, olenko kenties töissä voodoomummon kanssa. Niinpä vietin lauantai-iltani villasukissa, vilttiin kääriytyneenä ja join teetä, sekä itkeä vollotin Tähtiin kirjoitetulle virheelle. Nenä vuoti muutenkin, joten homma meni samalla niistämisellä. 
Lauantaina käänsin myös makuuhuoneen järjestyksen täysin ympäri sisustushepuleissani. Minulla on tulossa lähiaikoina yksi sisustamiseen liittyvä yhteistyö, jonka suunnittelu toimi lähtölaukauksena näille hepuleille. Siitä lisää sitten aikanaan. 
vappu, vappujuhla, lapsiperhe,

vappu, vappujuhla, lapsiperhe,
Sain myös viimein katsottua Game of Thronesin viimeisen kauden ensimmäisen jakson. Tiedän, melkein kolme viikkoa myöhässä. Yksi työkavereistani, joka on vannoutunut GoT-fani, on paheksunut minua avoimesti tämän ajan. Hän taisi olla vähintään yhtä ylpeä minusta, kuin minä olin itsestäni, saatuani viimein katsottua ensimmäiset jaksot. Vaikuttaa hyvältä, mutta en ole kyllä yhtään valmistautunut sarjalle tyypilliseen raakuuteen. Pitää taas koota itsensä, jotta saan sarjan katsottua. Hirvittää jo valmiiksi se, että sarjassa nähdään pisin koskaan kuvatta taistelutilanne. 
vappu, vappujuhla, lapsiperhe,

Tällä viikolla on vappu. Itse olen odottanut sitä enemmän, kuin pääsiäistä. Koska minulla on vapun yhteydessä pitkät vapaat ja odotan sitä, että saan viedä tytöt vapputorille. Lupasin heille munkkikahvit (-mehut) jossain kivassa kahvilassa ja he saavat valita itse vappupallot torimyyjältä. Me teimme vastaavanlaisia reissuja Oulun vapputorille omassa lapsuudessani. Me kävimme samalla reissulla myös pitsalla eräässä tietyssä pitseriassa, jossa emme sitten muuten käyneet. Odotimme näitä retkiä veljeni kanssa, kuin kuuta nousevaa ja koska olen vappuna vapaalla, haluan tarjota myös meidän tytöille vastaavan kokemuksen. 
Jos vappupäivänä sataa vettä vaakaan, kuten viime vuonna, juoksemme lähimarkettiin hakemaan palloja ja munkkeja. Kuten viime vuonna. Katsomme kotona jonkun hyvän elokuvan ja syömme itsemme kipeiksi. Olemme nimittäin suunnitelleet vappupäivän ateriaksi hodaribuffettia tai hampurilaisia. Pitänee vielä tiedustella tytöiltä ennen kauppareissua, kumpia he haluavat syödä. Little B todennäköisesti vastaa; ”Munia” (tätä hän on hokenut pääsiäisestä asti), mutta 3-vuotiaalta voi jo saada ihan relevantin vastauksen. 
vappu, vappujuhla, lapsiperhe,
Nyt toivon, että tämä flunssa ei tästä pahene. Täytyy pyytää voodoomummoa mutisemaan joku parantava loitsu. Viettäkää ihana vappu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.