Hae
Big mamas home

Sinkkuäiti Tinderissä

Ajattelin seuraavaksi kirjoittaa sinkkuäitiydestä ja siitä, mitä siihen sanotaan deittisovelluksissa. Millaista on olla sinkkuäiti Tinderissä? Olen kuullut todella monesti ihmisten sanovan, että äidin markkina-arvo on olematon deittimarkkinoilla. Tämä on myytti, jota minä en allekirjoita ollenkaan. Minä kerron hyvin avoimesti olevani äiti. Tällä hetkellä profiilissani lukee; “#singlemom Joten samaan pakettiin kuulu pari pikku muijaa.” Olen tehnyt näin alusta asti, ihan vain koska se on a, reilua ja b, iso osa elämääni. Ja asettaahan tämä sinkkuäitiys deittailuunkin omat rajoitteensa.

Mutta fakta on, että kaikki miehet eivät lue profiilitekstejä, joten osalle tämä lapsiasia tulee silti yllätyksenä. Tähän en voi sanoa muuta, kuin oma moka ja miesten ja naisten swaippailu tottumuksista voisi kirjoittaa kokonaan oman postauksensa.

Sinkkuäiti Tinderissä - BMH - Big mamas home by Jenni

Miten miehet suhtautuvat siihen, että minulla on lapsia?

Ensimmäinen asia, jonka käyn läpi deittiehdokkaiden kanssa on se, että lapset eivät ole minulla vuoroviikoin vaan suurinpiirtein 90% ajasta. Tämä tuntuu olevan noin puolelle iso ihmetyksen aihe, mutta kun siitä päästään keskustelu yleensä jatkuu. 

 

Pääsääntöisesti miehet suhtautuvat tilanteeseen hyvin. Suurin osa on todella sinut sen kanssa, että minulla on entuudestaan lapsia. Isoin ongelma tässä on se, kun esimerkiksi Badoossa on erikseen valinnat, joissa voi kertoa siitä onko lapsia, haluaako niitä tai jos ei halua niitä ollenkaan. Vaihtoehdot ovat; “Joku päivä”, “suhteellisen pian”, “en halua lapsia” ja “minulla on jo lapsia”. Koen tämän ongelmalliseksi omalla kohdallani, sillä vaihtoehdoissa ei ole yhtään minua kuvaavaa vaihtoehtoa eli “minulla on lapsia, mutta saattaisin haluta niitä lisää”. Tästä syystä olen jättänyt kyseisen kohdan tyhjäksi. Se tosin tarkoittaa sitä, että minun täytyy ottaa asia omatoimisesti erikseen puheeksi miesten kanssa.

Olen tästä syystä vetänyt oman rajani siihen, että en tapaile miehiä, jotka ovat varmoja siitä etteivät halua lapsia. Tuhlaisin vain kummankin aikaa.

 

Kuten sanoin. Suurimmalle osalle on ihan okei, että minulle on lapsia. Toisille se on enemmän, kuin ok. On tosiaan niitäkin tullut vastaan, jotka saavat kiksejä siitä, että naisella on lapsia. Nämä keskustelut loppuvat yleensä lyhyeen. Sitten on niitä yksittäisiä tapauksia, jotka syyllistävät minua siitä, että olen hankkinut lapsia. Heidän kanssaan keskustelu loppuu niin ikään myös lyhyeen.

Sinkkuäiti - BMH - Big mamas home by Jenni

Yksi sinkkuäitiyden merkittäviä piirteitä on se, että aika ei riitä ihan kaikkeen. Se on tehnyt minusta valikoivamman ja jos joku ei ymmärrä tätä, hän saa jatkaa matkaa eteen päin. Minulla ei ole yksinkertaisesti aikaa käydä treffeillä ihan jokaisen kanssa. Kun minä sitten lähden treffeille, haluan jonkinlaisen varmuuden siitä, että treffikumppani on hyvä tyyppi ja on todennäköistä, että viihdyn hänen seurassaan. En halua käydä huonoilla treffeillä, silloin kun minulla on aikaa käydä treffeillä. Tämä tarkoittaa sitä, että deittisovelluksissa annan tykkäyksiä vain niille, joiden kanssa voisin profiilin perusteella lähteä oikeasti treffeille. Tämä tarkoittaa myös sitä, että haluan viestitellä hetken rauhassa ja tutustua vähän sitä kautta. Viestettely ei takaa sitä, että homma toimisi livenä. Mutta ainakaan en ole joutunut kokemaan todella epämiellyttäviä treffejä.

Nyt haluaisin kysyä, tuleeko teille mieleen jotain, mitä haluaisitte tietää sinkkuäitinä treffailusta?

-Jenni

 

Seuraa myös

Deittailu tällä hetkellä

Mitä ihmettä minä oikein pelkään

Millaisilla treffeillä olen käynyt?

Lue myös

Instagram

Facebook

Tiktok

2 kommenttia

  1. P kirjoitti:

    Hei! Mitä ajattelet siitä, jos miehellä on lapsia edellisestä suhteesta? Onko se ihan ok vai koetko, että tulee jo ”liikaa säätöä”, jos treffejä ja yhteisiä juttuja on suunniteltava molempien lapset huomioiden?

    Mukavaa päivää Sinulle! 🙂

    • bigmamasblogoutlookcom kirjoitti:

      Moi. Minua ei missään nimessä haittaa, että miehellä olisi lapsia edellisestä suhteesta. Toki siinä olisi oma säätönsä, mutta sen kanssa oppisi taatusti elämään. JA joskus pieni säätö on vain hyvästä. Tähän mennessä hommat on vain kariutuneet siihen, että nämä miehet eivät ole halunneet lisää lapsia. Ja kuten kirjoitin, minä toivoisin vielä lasta. Enkä ole vielä valmis luopumaan siitä haaveesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.