Hae
Big mamas home

Arki just nyt…

Johanna Turpeisen blogissa oli tällainen ihana Arki just nyt-postaus, jonka halusin lainata myös omaan blogiin. Sopii jotenkin tosi hyvin nyt noiden painavien aiheiden lomaan.

Big mamas home by Jenni S. Arki just nyt

Big mamas home by Jenni S. Arki just nyt

Big mamas home by Jenni S. Arki just nyt
Telkkarista katson… 
… Netflixiä. Mulla on kesken Blacklist, Bonusperheen uusi kausi, Working moms uusi kausi, Vikings. Viimeisimmäksi ahmin pikana Karpin ekan kauden. Ja hei, tänään alkaa Ruudussa myös Sykkeen uusin kausi! Tiedätte varmasti, mitä minä teen tänään. Edellinen kausi oli niin hyvä, että odotan isoja myös tältä.
Luen… 
… lähinnä blogeja. Just nyt on kirjat jääneet vähän kakkoseksi. Eipä muuten, kun huijasin heti. Luen tällä hetkellä Maria Khilströmmin Iso O – Matkaopas huipulle. Siis todellinen self help-kirja, jossa puhutaan avoimesti nautinnosta ja naisen orgasmista.
Big mamas home by Jenni S. Arki just nyt
Big mamas home by Jenni S. Arki just nyt
Big mamas home by Jenni S. Arki just nyt
Syön… 
… paahdettua kukkakaalia. Ihan parasta. Heitän pellille kukkakaalin kaveriksi suolaa, pippuria ja öljyä ja avot. Niin hyvää. Paahdettu kukkakaali-kikhernesalaatti on tällä hetkellä ihan ykkös suosikkini ruuanlaitossa. Kokkaamiseen on muuten tullut ihan uusia haasteita, nyt kun elän yksinäni. Tarvitsee aina vähän ekstra viitseliäisyyttä, että jaksaa kokata itselleen terveellisesti. Nyt, kun meidän lähikauppaan on avattu hyvä sushipiste, tulee sorruttua vähän turhan usein sushiin.
Treenaan… 
… kiipeilemällä tuolla lähirannan kallioilla. Kävelen nykyään melko pitkiä lenkkejä, musiikkia kuunnellen. Tällä hetkellä lenkillä soi eniten Apulanta ja Cheek. Tykkään molemmista tosi paljon ja niistä saa hyvää potkua lenkille.
Herkuttelen… 
… kuten aina, jäätelöllä. Se on mun ehdoton suosikkiherkku ja näin kesällä sitä tulee syötyä vähän enemmän. Mutta mulle myös se sushi on herkkua ja herkuttelua, joten sekin.

Big mamas home by Jenni S. Arki just nyt

Big mamas home by Jenni S. Arki just nyt

Big mamas home by Jenni S. Arki just nyt

 

Odotan… 
… mun ensi viikon lapsivapaata ja lomaa. Rankka kevät on vaatinut veronsa ja mä olen ensi viikon kokonaan yksin kotona, kun tytöt on reissussa. Kaiken lisäksi mulla on sillä viikolla pitkät vapaat. Odotan niitä kuin kuuta nousevaa. Ekan päivän vapaista aion niin nukkua, muille en ole oikeastaan vielä suunnitellut mitään. Mutta ehkä sitä pitää treffeillä käydä…
Tällä viikolla aion… 
… tai ehkä ennemminkin tulevalla viikolla aion, ottaa rennosti ja rauhassa. Nauttia omasta ajasta ja käydä treffeillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.