Hae
Big mamas home

Kisaväsymystä

Nyt täytyy sanoa, että kirjoittaminen ja moni muu asia meinaa tökkiä ihan toden teolla. Alan olla ihan todella loman tarpeessa. Puolitoista vuotta töissä, kahden viikon lomalla, ero, vainoaminen ja vielä tämä hiton koronakin. Voin kertoa, että paukut alkaa olla aika loppu. Olisi pitänyt tajuta pyytää lomaa heti kesäkuuksi, mutta enhän minä sitä tuolloin keväällä tajunnut. Ajattelin, että toivon sitä heinäkuuta, kun se on aina tuntunut niin luonnolliselta lomakuukaudelta. Nyt yritän sitten sinnitellä töissä, kerrata sairaanhoito ja huolenpito työn teoriaa, raapia YTO-opintoja kasaan ja sen lisäksi yritän pyörittää tätä vuoroarkea. Voin kertoa, että vapaahetket menee enemmän tai vähemmän nukkuessa tällä hetkellä.

Big mamas home by Jenni S. Kisaväsymystä

Big mamas home by Jenni S. Kisaväsymystä

Big mamas home by Jenni S. Kisaväsymystä

Meillä ei ole kesälomaksi sen isompia suunnitelmia. Paljon ajateltiin olla minun äitini luona maalla, nyt kun siihen on mahdollisuus. Tässä järjestelyssä on paljon hyviä puolia. Saadaan viettää aikaa perheen kanssa. Tytöillä on pari innokasta lapsenvahtia ja muualla, kuin kotona, tulee ehkä rentouduttua paremmin. Niin, ja pääsen äidin patojen ja kattiloiden, sekä leipomusten ääreen. Parasta. Toki, todennäköistä on, että äitini hyödyntää minussa (aikuista)lapsityövoimaa ja joudun myös hommiin. Mutta eipä tuo haittaa.

Big mamas home by Jenni S. Kisaväsymystä

Big mamas home by Jenni S. Kisaväsymystä

Big mamas home by Jenni S. Kisaväsymystä

Pienestä kisaväsymyksestä huolimatta, kesä on lähtenyt ihan hyvin liikkeelle. Ehdittiin korkkaamaan lasten kanssa jo rantakausi. Olen saanut tänä vuonna uuden ystävän, jolla on kutakuinkin saman ikäinen tyttö, kuin omani ja sovittiin, että yritetään tehdä kesällä kivoja juttuja. Puhuttiin, että mentäisiin käymään ainakin Falkullassa, kun me ei olla siellä koskaan käyty. Ja tänä vuonna voidaan mennä ihan omien aikataulujen mukaan, eikä tarvitse miettiä myös toisen aikuisen aikatauluja. Mikä tuntuu tosi kivalta ja vapauttavalta. Uskon, että tällä tavalla tytöt voi saada tästä kesästä enemmän irti, kuin aiemmin.

Mutta, lomaa odotellessa. Me katellaan täällä kahden nuhanenän kanssa Frozen II, ehkä noin kymmenettä kertaa. Meidän kaksivuotiaskin osaa jo laulaa mukana: “Tuntemattomaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.