Hae
Big mamas home

Vihreä kauluspaita ja kevään manifestointia

Yritän parhaani mukaan edelleen manifestoida kevättä. Tänä aamuna sai sentään herää sateen ropinaan, mikä oli aivan ihanaa. Tuli jotenkin todella kesäinen fiilis, kun sade rummutti ikunaa vasten. Siinä samalla vieressäni tuhisi yksi tyytyväinen neljävuotias. Mikä on sen ihanampaa. Selkeästi todella moni muukin tuntuu olevan aivan yhtä turhautunut, kuin minäkin tähän loputtomalta tuntuvaan talveen. Toivon todella, että nyt kun lämpötila näyttäisi nousevan plussan yläpuolelle, että se myös jäisi sinne.

Onneksi kevätkauden juhlat pääsiäinen ja vappu lähestyvät, vaikka ulkona olisi kuinka kylmä. Tänä vuonna laitan panokset vappuun, koska pääsiäisen lapset ovat toisessa kodissa ja vapun puolestaan minun luonani. Onneksi vappu on ihan yhtä kiva juhla, varsinkin lasten kannalta.

Nämä kuvat on otettu ennen tätä takatalvea, mikä ehkä näkyy.

Vihreä kauluspaita - BMH - Big mamas home by Jenni Vihreä kauluspaita - BMH - Big mamas home by Jenni

Vihreä kauluspaita

Olen viimeisen vuoden aikana innostunut kauluspaidoista. Olen aina pitänyt valtavasti kauluspaita ja farkut yhdistelmästä, mutta en ole itse pukeutunut tähän yhdistelmään aiemmin. Ennen kuin nyt. Ensimmäinen kauluspaitani on tämä second handina löydetty kauluspaita, josta löytyy pieni twist hihoista. Esittelin myös aiemmin oversize-kokoisen sinisen kauluspaidan. Tämä vihreä paita on erillainen kuin aiemmat kiiltävät materiaalin vuoksi.

Ostettuani tämän paidan tajusin, että minulla on tainnut olla vastaavanlainen kun olen ollut teini. Näin se muoti kiertää. 😀

Kevät muoti - BMH -Big mamas home by Jenni Kevät muoti - BMH -Big mamas home by Jenni

Tämä asu ei tosiaan sovi näille viimeaikojen pakkasille, joten odotan todella ilmojen lämpenemistä, jotta pääsen käyttämään tätä tyyliä kunnolla. Samalla toivon, että voin pikkuhiljaa luopua paksummista sukkahousuista. Kuten sanottu, kevättä odotellessa.

Kevät muoti - BMH -Big mamas home by Jenni Vihreä kauluspaita - BMH - Big mamas home by Jenni

Kuvien farkut ovat näkyneet täällä jo aiemmin ja ne ovat tällä hetkellä ne jota käytän kaikkein eniten. Käytän varmaan 85 % ajasta näitä. Harmaa tuo kivaa vaihtelua sinisten farkkujen valikoimaan ja sopii kaiken kanssa, mitä vaatekaapistani löytyy. Harmaa on muutenkin kaikessa rauhallisuudessaan lempi värini.

Smiling design korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni Vihreä kauluspaita - BMH - Big mamas home by Jenni

Korvakorut ovat Smiling designin, jotka olen hankkinut jo vähän vajaa vuosi sitten. Ne ovat tosi kivat ja kesällä käytin niitä todella paljon. Ne olivat myös riittävän pienet, jotta pystyin käyttämään niitä hoitotyössä.

Kevät muoti - BMH -Big mamas home by JenniPlus muoti - BMH -Big mamas home by Jenni Kevät muoti - BMH -Big mamas home by Jenni

 

Päivän asu

Bombertakki – CUBUS

Kauluspaita – H&M

Farkut – H&M

Laukku – LINDEX

Kengät – ZADAA Second hand

Korvakorut – SMILING DESIGN

Vihreä kauluspaita - BMH - Big mamas home by Jenni

Kevät muoti - BMH -Big mamas home by JenniKevät muoti - BMH -Big mamas home by Jenni

Toivotaan nyt, että tämä kevät lähtisi tästä etenemään ja päästäisiin pian nauttimaan lämpimämmistä keleistä, sekä kevyemmästä vaatetuksesta.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Juhla-asu: Peplum-paita ja suorat housut

Lyhyt trenssi, jonka ajattelin olleen hutiostos

Poncho osana kevätasua

Viimeiset talvitakki kuvat tälle keväälle

Asukuvaukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *