Hae
Big mamas home

Viimeiset talvitakki kuvat tälle keväälle

Yritän nyt kovasti manifestoida, että nämä olisivat viimeiset talvitakki kuvat tälle keväälle täällä blogissa. Haluan jo kovasti jakaa teille inspiraatiota kevyempään pukeutumiseen. Joten toivottavasti tämä talvitakki voitaisiin pikku hiljaa sulkea kaappiin ja toivottaa tervetulleeksi vasta ensi syksynä.

Tänä viikonloppuna sain viettää aikaa poikaystäväni kanssa. Tapasin erään hänen ystävänsä ja meillä oli oikein kivaa yhdessä. Meille tuli vastaan tilanne, kun yksi asia triggeröi vanhoja väkivaltatraumojani. Nämä tilanteet ovat aina yhtä hankalia. Minä tietyllä tapaa häpeän sitä omaa reaktiotani, joka saattaa olla todella voimakas johonkin pikku juttuun. Mutta se nyt vain sattuu triggeröimään jotain kokemaani traumaa. Poikaystäväni on onneksi maailman ihanin ja ymmärtäväisin ihminen. Hän käsittelee todella ihanasti ja kärsivällisesti nämä asiat kanssani, vaikka minusta tuntuu, että sekoilen menemään silloin kun olen ahdistunut jostain vanhasta traumasta. Pisteet murulleni.

Kevät muoti - BMH -Big mamas home by Jenni Viimeiset talvitakkin kuvat - BMH - Big mamas home by Jenni Plus muoti - BMH -Big mamas home by Jenni Plus muoti - BMH -Big mamas home by Jenni

Näissä kuvissa on ihan mieletön valo. Innostuttiin räpsimään näitä aavistuksen enemmän Katrin kanssa, kun valo oli niin otollinen. Oltiin kuvaamassa ensimmäistä kertaa kimpassa auringonlaskun aikaan. Minä rakastan auringonlaskun valoa ja näistä tuli heittämällä lempikuviani.

Tämä takki palveli todella hyvin kuluneen talven, mutta kuten sanoin, toivon voivani pakata sen nyt talvisäilöön odottamaan tulevaa syksyä. Farkkutakki ja trensii puhuttelevat juuri nyt huomattavasti enemmän.

Viimeiset talvitakkin kuvat - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Viimeiset talvitakkin kuvat - BMH - Big mamas home by Jenni Viimeiset talvitakkikuvat - BMH - Big mamas home by Jenni

Mistä löytää kivoja farkkuja pluskokoiselle?

Harmaat farkut ovat tämän kevään hankinta ja olen asunut näissä. Käytän näitä tällä hetkellä taukoamatta legginssien ohessa. Päädyin ostamaan nämä, kun etsin kivoja revittyjä farkkuja ja nimenomaan tällaisessa mon jeans mallissa.

Minulta on nyt muutamia kertoja kysytty, mistä löydän niin kivan näköisiä pluskoon farkkuja. Minä ostan farkkuni lähinnä H&M:ltä. Tähän syynä on, että pystyn tällä hetkellä ostamaan sieltä farkkuja sovittamatta, koska tiedän kokoni heidän mallistostaan. Sen lisäksi heiltä löytyy tosi kivasti eri mallisia pluskokoisia farkkuja. Ja tärkein syy on se, että hinta kolahtaa. Farkut kestävät minulla vain rajatun ajan ennen kuin kuluvat puhki haaroista. Enkä ole ainakaan toistaiseksi löytänyt farkkuja, jotka kestäisivät toisia paremmin. Joten kun joudun kuitenkin ostamaan säännöllisesti uudet farkut, arvostan sitä, että hinta on kohtuullinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kevät muoti - BMH -Big mamas home by Jenni Revityt farkut - BMH - Big mamas home by Jenni Kevät muoti - BMH -Big mamas home by Jenni Viimeiset talvitakkin kuvat - BMH - Big mamas home by Jenni

 

Päivän asu

Puuteritakki – H&M

Neule – H&M

Toppi – H&M

Farkut – H&M

Laukku – NEW LOOK

Converset – ZADAA second hand

Korvakorut – VALLA KORU (uniikit)

 

Tähän loppuun pari blooperia näistä kyseisistä kuvauksista. Allekirjoittanut on näissä kuvissa kyllä niin elementissään, että ei tosikaan. Näin käy kun selitän into piukeana jotain, enkä keskity kameraan. 😀

Bloopper - BMH - Big mamas home by Jenni Bloopper - BMH - Big mamas home by Jenni

Aurinkoista viikkoa!

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Kerrospukeutuminen – Neulette neulee päälle

Pörrötakki

Olisipa jo kunnolla kevät

Vaaleanpunaista kevään kunniaksi

Laventelin värinen hame

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *