Hae
Big mamas home

Lyhyt trenssi, jonka luulin aluksi olleen hutiostos

Katselen kaihoten näitä kuvia, nyt kun olemme saaneet sään puolesta pari päivää lunta. Itselle tuo lumi riittäisi jo. Olen niin toinen jalka keväässä ja kesässä, kuin vain olla ja voi. Joten itse tilaan lämpenevää säätä ja aurinkoa.

Heräsin tänään selkä niin jumissa, että en meinannut päästä sängystä ylös. Molemmat lapset nukkuivat mun vieressä ja valtasivat mun keskivertoa kapeammasta sängystä varmaan 3/4. Nukuin siis pikkupikku tilassa heidän välissään täysin liikkumatta ja se tuntuu nyt selässä. Kävelen täällä kotona kuin sumuisten vuorten gorilla, kun selkä ei suoristu. Istun parhaillani sängyssä, koska tässä saa jalat ylös ja saan tyynyillä tuettua selkää ja odotan, että särkylääkkeet alkavat vaikuttaa.

Nyt esittelen kuitenkin mun kevättakin ja yritän samalla manifestoida sitä aurinkoa ja lämöpä.

Kevät muoti - BMH -Big mamas home by Jenni Lyhyt trenssi - BMH - Big mamas home by Jenni

Lyhyt trenssi

Mä olen jo pidemmän aikaa etsinyt itselleni sopivaa trenssiä. Tämä on muistaakseni alelöytö viime syksyltä. Ihastuin takin todella vaaleaan väriin ja päädyin ostamaan.

Miksi luulin hutiostokseksi?

Takin lyhyys yllätti. Tiesin ostaneeni lyhyen trenssin, mutta silti se yllätti. En vaan osaa hahmottaa asioita, jos minulle kerrotaan senttimetrimäärä. Lisäksi syksyllä sovittaessa tuntui, että takki ei ihan istu vaan jää päälleni jotenkin huonosti. Tämä lyhyt trenssi jäi siis kaappiin. Minulla oli ilmeisesti joku huono takkipäivä tätä sovittaessani, koska kuvauspäivän asuja miettiessä sovitin takkia ja rakastuin siihen. Tämä on täydellinen kevättakki.

Lyhyt trenssi - BMH - Big mamas home by Jenni Kevät muoti - BMH -Big mamas home by Jenni

Trenssiä metsestäessä olen kokeillut myös lukuisia normaalipituisia trenssejä ja tuntuu, että niihin olen hukkunut. Olen näyttänyt mielestäni kuusivuotiaalta, joka on vetänyt iskän takin päälle. Tässä ei tule sitä fiilistä. Ja kuten sanottu, takin väri on ihan täydellinen. Se on todella vaalea, eikä taitu keltaiseen tai vaaleanpunaiseen.

Katrikin alkoi kuulemma himoita lyhyttä trenssiä, kun näki tämän päälläni.

Plus muoti - BMH -Big mamas home by Jenni Lyhyt trenssi - BMH - Big mamas home by Jenni

Nyt takilla tarkenee jo lämpiminä päivinä, kun pistää alle neuleen kaveriksi. Odotan kuitenkin malttamattomana, että pääsen pukemaan trenssin kaikkien kukkamekkojeni kanssa. Ja kun takin malli on näin lyhyt, ei mekon helma tuota ongelmia. Menee pitkät ja lyhyemmät helmat sen enempää miettimättä.

Tämä asu on aivan täydellinen arkiasu. Menee tilanteessa kuin tilanteessa. Kahvilla, rennoilla treffeillä, kevyellä kävelyllä. Tämä on yksi niitä asuja, joissa olen asunut. Rakastan tällä hetkellä näitä kyseisiä farkkuja ihan suunnattomasti. Niiden ostopäätös lähti siitä, että etsin sellaisia kunnolla revittyjä farkkuja ja nämä tulivat vastaan ja näistä tuli myös ihan lempparit. Alussa nämä olivat toki äärettömän epämukavat ja piukat. Mutta kun ne sitten käytössä venähtivät sen, minkä kaikki farkut yleensä venähtävät, näistä tuli täydelliset. Eli, jos olisivat olleet upouusina sopivat, nyt ne olisiva jo liian isot.

Lyhyt trenssi - BMH - Big mamas home by Jenni Lyhyt trenssi - BMH - Big mamas home by Jenni

Korviksina näissä kuvissa on taas Valla korun uniikkikappaleet. Nämä ovat taas yksiä lempikorujani. Aivan täydelliset kevääseen. Olen muuten huomannut, että korvakorujeni käyttö vaihtelee todella paljon vuodenjasta riippuen. Talvella käytin paljon nappeja ja nyt keväällä, kun takkien kaulukset ohenevat, korvakorut ovat kasvaneet. Kesällä hillun varmasti taas niissä kaikkein isoimmissa.

Kevät muoti - BMH -Big mamas home by Jenni Valkoiset Converset - BMH - Big mamas home by Jenni

 

Päivän asu

Lyhyt trenssi – H&M

Neule – H&M

Farkut – H&M

Laukku – NEW LOOK

Converset – ZADAA Second hand

Korvakorut – VALLA KORU

 

Kevät - BMH - Big mamas home by Jenni Lyhyt trenssi - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Kokeilin muuten uutta tapaa jäsennellä kuvia postaukseen. Mitä pidätte? Vai huomaatteko ollenkaan eroa. Näihin asupostauksiin tulee yleensä paljon kuvia koska: A. Tykkään esitellä asua oikeasti eri kulmista ja miten se istuu päälle. B. Katri ottaa yleensä reilu 500 kuvaa per asu ja karsintojen jälkeen niitä jää yleensä kuitenkin kymmeniä kivoja, niin sitä materiaalia tuppaa olemaan. Joten yrittäkää kestää. :’D

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Kaikki korvakoruistani

Vaaterakkaustarina ja päivän asu

4 x tämän kevään asuja

Yhdet housut, viisi asua

Karanteenin kotiasuja

Maanantaina

2 kommenttia

 1. Tarja kirjoitti:

  Tässä on sulla aivan super kaunis ja hehkuva meikki! Oon ihan uusi lukija ja jo yli viisikymppinen, mutta teetkö koskaan meikkitutoriaaleja? Tai neuvoja miten tuon hehkun saa kasvoille?
  (Trenssi on myös kiva, joudun ehkä käydä sovittamassa HM:llä.)

  • Jenni - BMH kirjoitti:

   Hei. Kiitos paljon ihanasta kommentista. Ja ihana kuulla, jos sinäkin saat blogistani iloa, vaikka meillä ikäeroa onkin ja elämäntilanne varmasti hyvin erilaisinen. Kiitos kun kommentoit. Ja tämä trenssi on kyllä oikeasti aivan ihana. Edelleen, lyhyt malli sopii itselle paljon paremmin, kuin pitkä.

   Ajattelin, että voisin tehdä jutun käyttämistäni meikkituotteista. Olen tehnyt instagramiin pari meikkitutoriaalia ja ne löytyvät kohokohdista, jos käyttää instagramia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *