Hae
Big mamas home

Meidän viikonloppu puhelinkuvina

Lempi postauksiani muiden blogeissa ovat kaikki ne, joissa käydään läpi puhelimen kuvia. Niissä on ihan oma viehätyksensä, kun kuvat ovat monesti hetken mielijohteesta otettuja räpsyjä todellisista tilanteista. Sellaisia joita nykyään harvemmin blogeissa näkee, kun kaikki on nykyään niin mietittyä. 

Ajattelin, että alkaisin myös itse esitellä meidän arkea puhelinkuvien kautta. Tässä olisi alkajaisiksi meidän viikonloppu puhelinkuvina.

1. Iltataivas meidän parvekkeelta käsin sateen jälkeen.

2. Meidän kuopus kainalossa ryhtymässä iltaunille.

3. Join aamulla rauhassa useamman kupin kahvia, kun se oli kerrankin mahdollista. Työaamuina ehdin juuri juoda puolikkaan kupin ja napata loput mukaan töihin.

4. Lähdettiin lasten kanssa asioille Itikseen. E on jo niin iso, että pärjää hienosti ilman seisomalautaa ja jaksaa kävellä itse pitkiäkin matkoja.

5. Vein tytöt donitseille asioiden hoitamisen jälkeen, ennen kuin suunnattiin kohti kotia.

6. Matkalla nähtiin kukkia ja totta kai kukkahullun piti kuvata ne.

7. Lauantai oli ihana, kesäinen päivä. Oltiin lähdössä ulkoilemaan perheen kesken, kun Little E:lle sattui pieni haaveri.

8. Lähdettiin käymään Uudessa Lastensairaalassa paikkaamassa pientä tyttöä. Lopulta neiti ei edes muistanut mihin oli sattunut.

9. & 10. Sunnuntaina näimme Erikan kanssa pitkästä aikaa. Käytiin syömässä ja kahvilla. Ehdittiin myös kuvaamaan yhdet asukuvat.

11. Sunnuntaina telkkarista tuli Nälkäpeli-trilogian ensimmäinen osa. Lapset nukahtivat kerrankin ajoissa ilman temppuja.

12. Iltateen join uudesta mukistani, joka oli syntymäpäivälahja Erikalta. Aloin kerätä tätä Arabian Mainio Sarastus astiastoa ja voi, että miten tykkään siitä. Koko astiasto on niin niin kaunis ja käytännöllinen. Nämä isot mukit ovat aivan ihania ja käytännöllisiä.

Hei, kertokaa kommentteihin, mitä te tykkäätte tällaisista postauksista. Haluatteko lukea vastaavanlaisia lisää ja haluatteko nähdä enemmän näitä puhelinräpsyjä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.