Hae
Big mamas home

Viikon suosikki: Täytettävät teepussit

Tällä kertaa viikon suosikki on irtoteen juojan helpotus. Henkilökohtaisesti rakastan kahvia, mutta juon ihan yhtälailla teetä. Monesti juon mieluummin teetä, kuin pahaa kahvia. Huonompikin tee menee, mutta kotona juon kaikkein mieluiten irtoteetä. Koen että maut vapautuvat siitä paremmin ja ovat vahvempia. Olen käyttänyt irtoteen kanssa pitkään teesihtejä, mutta ne ovat aavistuksen hankalia. Varsinkin niiden puhdistaminen.

Big mamas home by Jenni S. Viikon suosikki: Täytettävät teepussit

Big mamas home by Jenni S. Viikon suosikki: Täytettävät teepussit

Big mamas home by Jenni S. Viikon suosikki: Täytettävät teepussit

Big mamas home by Jenni S. Viikon suosikki: Täytettävät teepussit

Tässä jokunen viikko sitten pyörähdin Søstrene Grenen liikkeessä Tapiolan Ainoassa. Sieltä löysin täytettäviä teepusseja. Eivät ehkä se kaikkein ekologisin vaihtoehto, mutta todella näppäriä. Suosittelen kokeilemaan, jos pidät irtoteestä ja koet sihdit epäkäytännöllisiksi.

2 kommenttia

  1. Kaisa kirjoitti:

    Kiitos vinkistä, täytyykin katsoa jospa pusseja löytyisi täältä meiltäkin.
    Mukavaa alkavaa viikkoa, pysytään terveinä!

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Nämä olivat kyllä ihan loistavia. <3 Eskimolla on ainakin vastaavanlaisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.