Hae
Big mamas home

H&M Classic collection & klassinen kynttilälyhty

talvi, koti, sisustus, kynttilälyhty, Classic collection, klassisen boheemi
Olen etsinyt olohuoneeseen pitkään kaunista kynttilälyhtyä. En vain ole millään löytänyt mieleistäni. Minulle tuntuu käyvän usein näin. Minulla on tarkka visio haluamastani tuotteesta, mutta kukaan ei ole ehtinyt tekemään mitään visioni mukaista. Tämän vuoksi etsin usein vain kompromisseja. Suurimman osan tästä ajasta olen etsinyt neliskanttista lyhtyä, mutta turhaan. 
Tämä kaunis, klassinen lyhty ei kuitenkaan tunnu kompromissilta. Vaan enemmänkin siltä, että joku tiesi minua paremmin mitä kaipaan. 
talvi, koti, sisustus, kynttilälyhty, Classic collection, klassisen boheemi
Lyhty on H&M Homen Classic collectionin. Tämä kokoelma kolahti minuun muuten ensisilmäyksellä, kun luin siitä ensimmäistä kertaa Heidin blogista. Siinä iskee kaikki. Harmoninen värimaailma. Ylellinen fiilis. Klassiset elementit. Ajattomuus. Eikä pidä unohtaa hoitajan kukkarolle sopivaa hinta/laatu-suhdetta. 
talvi, koti, sisustus, kynttilälyhty, Classic collection, klassisen boheemi

talvi, koti, sisustus, kynttilälyhty, Classic collection, klassisen boheemi
Olen luokitellut sisustustyylini jo aikaa sitten klassisen boheemiksi ja tällaiset klassiset, ylelliset yksityiskohdat sopivat meille kuin nenä päähän. Kiinnostaisiko teitä muuten analyysi sisustustyylistäni? Voisin kertoa miksi pidän sitä juuri klassisen boheemina ja mitkä elementit ovat minulle tärkeitä. Oma tyylini, kun taitaa erota selkeästi siitä skandinaavisen pelkistetystä tyylistä, joka tällä pallon puoliskolla on valloillaan. 
talvi, koti, sisustus, kynttilälyhty, Classic collection, klassisen boheemi
Lyhdyn muotoilu on ajaton ja uskon, että tässä on pitkäaikainen elementti kotimme sisustukseen. Varsinkin näin talvisaikaan meillä poltetaan kynttilöitä aamusta iltaan. Myönnettäköön myös, että juuri nyt odotan kuumeisesti aikaa, kun asetelmat ja kynttilät säilyvät taas sohvapöydälläni pidempään, kuin viisi sekuntia. Kokeilin tuossa muutama päivä sitten, mitä taapero sanoo asetelmistani. Seuraukset olivat vähällä olla katastrofaaliset. Siihen asti lyhty saa pysyä turvassa sisustushyllyllä. 
talvi, koti, sisustus, kynttilälyhty, Classic collection, klassisen boheemi
H&M Homen Classic collectionin tuotteita löytyy muuten lähinnä netistä. Joitain harvoja tuotteita saattaa löytyä myös myymälöistä, mutta netti tai sovellus ovat varmempia. Näitä lyhtyjä löytyi ainakin kolmessa eri koossa, joista yksi on matalampi ja leveämpi.

2 kommenttia

  1. Helmi kirjoitti:

    Voi kun kaunis lyhty! Tykkään niin blogisi sisustusjutuista! Sinulla on hyvä tyyli laittaa kotia.

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Kiva kuulla. Sisustusjuttuja on luvassa viimeistään tammikuussa, kun toteutan viimein yhden ison muutoksen kotiimme. <3
    Minusta tuntuu nyt todella, että olen viimein löytänyt oman tyylini. On niin paljon helpompaa sisustaa kotia, kun tietää mitä hakee ja haluaa.
    Kiitos taas kivasta kommentista Helmi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.