Hae
Big mamas home

Mikä on kun enää rehellinen suomalainen mies ei kelpaa naisille?

Törmäsin tässä Iltalehden juttuun otsikolla; Miksi tavallinen perusmies ei kelpaa naiselle? Jutussa puhuttiin nykynaisten epärealistisista odotuksista, jotka todennäköisesti johtuvat romanttisista komedioista ja tv-viihteestä. Naiset ovat liian nirsoja ja odottavat jonkinlaista alfaurosta. Tämän jutun pohjana toimi siis Ensitreffit alttarilla tv-sarja ja pakit, jotka pari miestä olivat saaneet. Oma mielipiteeni tosi-tv:stä on melko raadollinen. Selaan mieluummin tiktokia, kuin katson ihmisten hölmöilyjä telkkarista. Tämän kyseisen artikkelin kirjoittajalle voisin suositella samaa. Mutta nyt aion kirjoittaa siitä, mikä kaikki tässä artikkelissa mättäsi.

Tässä deittikeskustelussa, kun mies saa pakit, naisia syytetään nirsoiksi. On helppo uhriutua ja laittaa syy toisen niskoille. Naisista on tullut nirsoja ja tavallinen suomalainen mies ei enää kelpaa. Naisten vika. Mutta mistä lähtien se nirsous kumppania valitessa on ollut huono asia? Paljon puhutaan siitä, että avioerot lisääntyvät, mutta entä jos kaikki olisivat nirsoja siinä kumppanin valinnassa? Kestäisivätkö suhteet pidempään?

Olen itsekin saanut pakit jos toisetkin. Välillä se on sattunut enemmän, välillä vähemmän. Ja ymmärrän, että pakkien saaminen harmittaa. Mutta eikö se vain tarkoita sitä, että silloin tämä toinen ei ole ollut oikea ihminen minulle. Ongelmat olisivat saattaneet tulla ennemmin tai myöhemmin.

Miksi suomalainen mies ei enää kelpaa - BMH - Big mamas home by Jenni

Meillä on viimein varaa olla nirsoja!

Mutta palataan tähän naisten nirsouteen? Me elämme hyvin erilaista aikakautta, kuin vanhempamme tai isovanhempamme. Ennen naisen rooli oli kotona elätettävänä ja lapsia hoitamassa. Silloin myös piirit olivat hyvin pienet. Oman kylän valikoima ei ole välttämättä ollut kummoinen ja todennäköisesti koko lähipiiri on painostanut naista sanomaan ”tahdon” ensimmäiselle elättäjäehdokkaalle. Nykyaikana naisen rooli ei ole enää elätettävä. Me luomme itse omat uramme, eikä nykynainen tarvitse elättäjää. Meidän on mahdollista etsiä itsellemme kumppania. Nykyteknologian avulla on myös entistä helpompaa kurottautua kumppaninetsinnässä omaa lähipiiriään tai kotimaataan kauemmas. Ja se, että naiset eivät ole enää riippuvaisia elättäjästä vapauttaa minusta niin miehet, kuin naiset.

Sen sijaan naiset voivat vaatia kumppaniltaan asioita, joita ennen ei voinut. Kun mies toimi elättäjänä, nainen oli hiljaa tyytyväinen. Nyt naisilla on mahdollisuus vaatia kumppaneiltaan asioita. Me toivomme, että miehet tekevät oman osansa myös parisuhteen ja perheen eteen, mikä tuntuu harmittavan monia. Miesten toivotaan näyttävän tunteensa, puhuvan ja selvittävän asiat. Enää ei riitä, että mies tuo leivän pöytään, kun nainenkin voi tehdä sen.

Minä olen elänyt vuosia huonossa parisuhteessa, koska en ollut nirso. Olin niin hullaantunut ajatukseen rakkaudesta ja parisuhteesta, että takerruin epätoivoisesti siihen ensimmäiseen, joka osoitti minulle niitä asioita, joita tulkitsin rakkaudeksi. No, tehän tiedätte, miten siinä kävi. Nyt kun minulla on toinen mahdollisuus, olen todellakin nirso. Etsin lähtökohtaisesti ihmistä, jota saan toivon mukaan katsella kanssani vuosia eteenpäin. Haluan suhteen ihmisen kanssa, jonka voin kokea sopivan juuri minulle. Minun mielikuvani eivät ole tulleet romanttisista komedioista, vaan Iinan blogista. Minä haluan löytää rinnalleni ihmisen, joka olisi minulle kuin Otto Iinalle. Ja tässä kohtaa saatte vapaasti syyttää minua oman aikani pilaamaksi epärealistiseksi romantikoksi, en välitä siitä.

Nirso nainen - BMH - Big mamas home by Jenni

Kaipaan älyllistä yhteyttä enemmän kuin ulkoisia ominaisuuksia

Seuraavaksi voisin puhua omista kriteereistäni. Moni varmasti tietää jo, että toivon löytäväni itseäni pidemmän miehen, jonka vuoksi minua voidaan myös syyttää pituussyrjinnästä. Mutta jos olen jotain todennut tässä deittaillessa, itselle ne ulkoiset seikat merkkaavat kaikkein vähiten. Toki on plussaa, jos mies miellyttää silmääni. Mutta olen ihminen, joka kaipaa ennen kaikkea älyllistä yhteyttä ihmiseen. Jos sen löydän, on lopulta aivan sama, minä näköistä ihmistä deittailen. Mutta tätä yhteyttä on todella vaikeaa löytää. Viime syksynä päätin lyhyen suhteen, josta olin täälläkin kertonut, kun en tuntenut enää mitään ihmistä kohtaan, jonka kanssa olin. Havahduin eräs yhteinen ilta siihen, että vieressä olisi voinut istua kuka tahansa. Päädyin päättämään kyseisen suhteen, koska en kokenut olevan reilua, että jatkaisin sitä, kun sydän ei ollut enää mukana. Nyt tällä toisellakin on mahdollisuus löytää joku, joka haluaa olla hänen kanssaan aidosti.

Joten miehet ja toimittajat, voisitteko avata silmänne ja lopettaa naisten syyttelyn asiasta, joka ei loppujen lopuksi ole edes väärin. Jättäminen sattuu, mutta se jatkuu vain hetken ja siitä on mahdollista päästä yli.

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Deittailutarinat: Mies jota en uskonut tapaavani

Onko orgasmi edellytys hyvälle seksille

Yksi mätä omena

Penetraatiokeskeisyys

Yksi kommentti

  1. Jasmin kirjoitti:

    Ihanat kuvat!❤️

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.