Hae
Big mamas home

Vuosi 2021 osa 2.

Julkaisin aiemmin ensimmäisen osan vuoden 2021 koontia. Kävin siinä läpi menneen vuoden tammikuusta kesäkuuhun ja nyt olisi vuorossa loput kuukaudet.

Kartanonrouvan kesämekko - BMH - Big mamas home by Jenni Viikon parhaat - Söpö toppi - Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Helsinki - Ravintolat - Kesä - BMH - Big mamas home by Jenni Viiniä pelastusveneessä -Døck - Kuunari - Ravintolat - Helsinki - #elämänikesä - BMH - Big mamas home by Jenni

Heinäkuu 2021

Heinäkuu oli ehkä koko kesän paras kuukausi. Siitä huolimatta, että olin aivan loppu. Jaksoin kuitenkin tehdä yhtä ja toista, kuten käydä Relove Stockmannilla ja pienellä kartanokierroksella esittelemässä kesämekkoani, sekä syömässä bao buneja pelastusveneessä. Heinäkuussa kirjoitin myös postauksen omasta sektiossani, vastaukseksi somessa liikkuneeseen vastenmieliseen mielipiteeseen siitä ettei sektio ole synnytys lainkaan.

Kerroin myös, että olen ihastujana vähän sellainen all in-tyyppi. Se on kaikki tai ei mitään ja yleensä nollasta sataan. Mikä toki tarkoittaa sitä, että hullaannun nopeasti ja pettymyksiä saattaa tulla keskimääräistä enemmän. Sen lisäksi kehotin miettimään, mitä sanoo lähisuhdeväkivaltaa kokeneelle ihmiselle. Fiilistelin myös sitä, millaista on olla 5 ja 3-vuotiaiden lasten äiti.

Metsäravintola Nielu Kesämekko stailattuna syksyyn - BMH - Big mamas home by Jenni Keittiön sisustus - BMH - Big mamas home by Jenii

Elokuu 2021

Elokuussa kesätyöpestini loppui ja huomasin uupuneeni uudelleen. Uupuminen johti sairaslomaan. Uupumuksen vuoksi sinkkukesäkin jäi vähän vaisuksi. Siitä huolimatta sain ihania kokemuksia muun muassa Porvoossa ja Nuuksion metsässä.  Edistin myös kodin sisustusta saamalla keittiön viimein valmiiksi ja laitoin parvekkeen myös kuntoon, vaikka siitä en juuri ehtinyt nauttimaan, kun ilmat alkoivat viiletä. Tein myös ehkä vuoden parhaan second hand ostoksen.

Kirjoitin myös pari suorasanaista postausta liittyen maailman alkeellisimpaan iskurepliikkiin, sekä siihen että naista syytetään kokemastaan lähisuhdeväkivallasta.

Elokuussa me aloitettiin meidän kuvaustreffit Katrin kanssa ja aloin julkaisemaan säännöllisemmin asukuvia. Ensimmäiset kuvat oli kesämekostani ja pyjamalookistani.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Köyhän naisen ikkunalauta - BMH - Big mamas home by Jenni Jatkettava lastensänky - Ikea - BMH - Big mamas home by Jenni Vaaleanpunainen neule ja farkut - BMH - Big mamas home by Jenni

Syyskuu 2021

Syyskuussa kerroin ahdistuksesta, josta kärsin silloin todella voimakkaasti. Kerroin myös millaisia kiperiä kysymyksiä lapset ovat minulle esittäneet. Kerroin myös millaista on deittailla somevaikuttajana sekä millaista deittailu on pluskokoisena. Kummassakin on toki omat kommervenkkinsä, mutta koen ettei varsinkaan ensiksi mainittu ole juurikaan hidastanut omaa deittailuani.

Myös syyskuussa edistin kodin sisustusta, kun päivitin lastenhuonetta ajan tasalle, sekä kyhäsin makuuhuoneeseen köyhän naisen ikkunalaudan.

Kuvaukset Katrin kanssa jatkuivat julkaisin blogiin monta kivaa asua, kuten kuvat neuleesta ja pitkästä hameesta, kollegan minulle influenssoimasta neuleesta, sekä yhdestä kaikkien aikojen lempiasustani.

Syyskuussa kerroin myös lähteneeni mukaan Vaikuttajamedian intensiiviryhmään, mikä oli ehdottomasti paras päätös tähän hetkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Robotti-imuri - BMH - Big mamas home by Jenni Deittailutarinat - Mies jota en uskonut tapaavani - BMH - Big mamas home by Jenni Poplet - Martinex - BMH - Big mamas home by Jenni

Lokakuu 2021

Lokakuu oli vuoden tuotteliain kuukausi. Olen silloin julkaissut peräti 25 postausta. Lokakuussa tein myös vierailun Katrin vlogissa. Koin myös deittailurintamalla todella ahdistavan tilanteen, kun deittailemani tyyppi ryhtyi omistushaluiseksi. Lisäksi sain kuulla ettei parisuhdetta etsivällä naisella saisi olla seksisuhdetta, koska silloin ei voisi etsiä oikeasti parisuhdetta. Pohdin myös väitettä siitä, miksi sumalainen perusmies ei enää kelpaa naiselle, ovatko naiset nykyään liian nirsoja. Edelleen olen sitä mieltä, ettei loppuelämän kumppanin valinnassa voi olla liian nirso. Varsinkin, kun on osunut jo kertaalleen todella pieleen.

Lokakuussa kuukautiskiertoni on ollut enemmän tai vähemmän sekaisin, sillä kirjoitin siitä, miten olen jättänyt hormoniehkäisyn tauolle ja miten kuukautiseni menivät sekaisin toisen rokotteen jälkeen.

Lokakuussa myös mittani kotitöiden osalta, tai lähinnä jatkuvan imuroinnin osalta, tuli lopullisesti täyteen ja hankin meille robotti-imurin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Neuleliivi ja nahkahousut - BMH - Big mamas home by Jenni Aleksanterinkadun jouluvalot Suomalainen kirjakauppa - BMH - Big mamas home by Jenni Pitsitoppi ja neuletakki - BMH - Big mamas home by Jenni

Marraskuu 2021

Marraskuussa ryhdyin ostolakkoon, koska totesin shoppailleeni ihan liikaa kaikkea, mitä en oikeasti tarvinnut. Lähinnä vaatteita, korvakoruja ja kosmetiikkaa. Pohdin myös sitä, miten voin juuri nyt, kun uupumisestani oli kulunut jonkin aikaa. Kirjoitin myös postauksen, josta ajattelin saavani virtuaalihuutia, mutta sainkin paljon kiitosta ja positiivista palautetta. Niin se somemaailma voi joskus myös yllättää.

Ja koska jaan julkisesti deittailuani, saan siitä myös jonkin verran palautetta. Sekä hyvää, että huonoa ja paljo sitä, että pitäisikö minun hidastaa tai rauhoittaa tahtia. Paljasti  myös teille sen, että puhun myös lasten kanssa deittailusta, heille sopivalla tavalla. Tähän sain kommentin, että lasten pitäisi oppia nämä asiat kavereiltaan, mutta itse olen sitä mieltä, että niiltä kavereilta tulee todennäköisemmin virheellistä tietoa. Deittailu on kuitenkin asia, mitä todella moni yksin elävä ja oleva aikuinen tekee. Avasin myös ajatuksiani ensimmäisestä sinkkujoulustani ikinä.

Hurahdin myös viimein mukaan syksyn ehkä isoimpaan vaatetrendiin, eli neuleliiviin.

Uusi vuosi eristyksessä - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Hyvää joulua - BMH - Big mamas home by Jenni Neuleliivi - BMH - Big mamas home by Jenni

Joulukuu 2021

Joulukuu oli äärimmäisen vaiherikas. Kuukausi alkoi sillä, että tyttöjen vuoroasumisrytmi muuttui. Sain uuden työn. Joulun jälkeen oli myös minun vuoroni sairastua koronaan, jonka vuoksi uusi vuosi meni eristyksessä.

Joulukuussa sain myös paljon sellaista palautetta, mihin koin tarvetta tarttua. Ensinnäkin sain palautetta siitä, että minun pitäisi keskittyä enemmän lapsiin, kuin tinderiin. Ja kirjoitettuani postauksen surullisesta sinkkuudesta, minulta kysyttiin olenko nyt kuitenkaan ihan sinut yksinäni. Mikä oli suht samaa sarjaa tuon aiemman palautteen kanssa. Kertasin myös sitä, millainen toinen sinkkuvuoteni oli.

Joulukuussa pukeuduin niin kukkamekkoon, kuin paljettihameeseen ja löysin yhdistelmän, jolla lyhythihainen neuleeni sai lisää käyttöaikaa.

 

Tähän päättyy vuoden 2021 vuosikooste. Pakko sanoa vielä, että on ollut melko vaiherikas vuosi. Tuntuu, että tähän yhteen vuoteen on mahtunut useampi vuosi, vaikka kyse on ollut lopulta vain eri ajanjaksoista. Osa on ollut onnellisempia, osa rankempia.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Tilinpäätös vuodesta 2020

Vuoden 2020 luetuimmat

Blogivuosi 2020

Vuosi 2020 osa 1.

Vuosi 2020 osa 2.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *