Hae
Big mamas home

Essie Shearling darling

Yksi opiskelun parhaita puolia on se, että voi huoletta lakata kynsiä. Hoitotyössä ei suositella kynsien lakkaamista, mitä minä rakastan. Siksi nautin tästä ajasta, kun saa lakata kynsiä juuri niin paljon, kuin haluaa. Nyt haluan esitellä tämän hetken suosikki sävyni. Se on kaunis marjanpunainen sävy Essie Shearling darling.

Essie Shearling darling

Minua pitkään seuranneet tietävät, että olen vannoutunut Essien kynsilakkojen käyttäjä. Toinen hyvä merkki on O.P.I. Mutta Essien lakat mahtuvat paremmin omaan budjettiini. Ne kestävät myös hyvin kynsissä ja minun kynteni kestävät hyvin Essien lakkoja. Minulla on tapana lakata ensimmäisellä kerralla kaksi kerrosta. Ja parin päivän päästä kolmannen lisäkerroksen, jolla saa kivasti lakan kestoa. Vaaleat sävyt ovat toki armollisempia kuin tummat, mutta tämä on ollut hyvä taktiikka. Sen lisäksi ne levittyvät tasaisesti ja väripaletti on ihanan laaja.

Essie Shearling darling Essie Shearling darling

Olen huomannut, että talviaikaan suosin tummempia sävyjä, sekä punaista. Essie Shearling darling on ihana marjanpunainen, kylmään taittava sävy. Minusta sävy sopii täydellisesti tähän pimeään talveen. Väristä tulee mieleen punaviini ja glögi, jotka myös yhdistän vahvasti talveen. Väri on myös sen verran klassinen, että se sopii hyvin asuun, kuin asuun.

Onko teillä kokemusta Essien lakoista? Mitä tykkäätte?

Minä nautin täällä viikonlopusta. Toinen hyvä puoli opiskelussa on se, että saan nauttia nyt hetken ihan oikeista viikonlopuista. Kirjoittelen varmaan huomenna vähän kuulumisia tästä uudenlaisesta arjesta. Nyt toivottelen kivaa viikonloppua.

-Jenni.

LUE MYÖS

Kuukauden suosikit x3

Essence Witch side luomiväripaletti

SEURAA MYÖS

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.