Hae
Big mamas home

Vaikuttajamedian intensiiviryhmä

Olen kirjoittanut blogia nyt karvan verran yli kuusi vuotta. Kun aloitin sen, minulla ei ollut kunnollista käsitystä blogeista tai esimerkiksi vaikuttajamarkkinoinnista. Aloitin homman täysin ummikkona ja yritin räpiköidä menemään. Tämän myös näkee siitä, millainen blogini oli silloin, kun aloitin. Ilokseni voin todeta, että olen tullut pitkälle siitä, mistä olen lähtenyt.

Nyt olen kuitenkin tullut siihen pisteeseen, että minusta tuntuu etten voi oppia enää yksinään enempää. Tähän mennessä olen etsinyt tietoa itse ja kysynyt muilta vaikuttajilta. Mutta kun itsellä on tunne siitä, että voisin tehdä tämän kaiken vielä paremmin, niin haluan myös lisää tietoa. Ja tässä vaiheessa oikeastaan ainoa mahdollisuus on kouluttautua. Niinpä päätin ilmoittautua Vaikuttajamedian intensiiviryhmä -valmennukseen.

Vaikuttajamedian intensiiviryhmä - BMH - Big mamas home by Jenni Tisut - Tissimuki - Bellalice - BMH - Big mamas home by Jenni Vaikuttajamedian intensiiviryhmä - BMH - Big mamas home by Jenni

Tämä intensiiviryhmä kestää 5kk. Siihen kuuluu koulutuspäiviä, henkilökohtaista sparrausta ja ”kotitehtäviä”. Eniten odotan näitä henkilökohtaisia neuvoja ja sitä, mitä juuri minä voin tehdä paremmin. Olen miettinyt tätä kouluttautumisasiaa pitkään, koska olen tiedostanut sen, kuinka hyviä vaikuttajille suunnitellut koulutukset voivat olla. Ja loppujen lopuksi jokaisessa ammatissa kouluttaudutaan myös lisää ammattitaidon ylläpitämiseksi. Mutta näin kevytyrittäjänä mietin sitä, kuinka paljon minulla on oikeasti varaa pulittaa koulutuksesta. Loppujen lopuksi pienen tutkimustyön jälkeen totesin, että Vaikuttajamedian intensiiviryhmässä vaikutti olevan paras hinta / sisältö suhde ja vielä hetken miettimisen jälkeen päätin ilmoittautua. Päätökseen vaikutti toki se, että kun olen saanut jo Vaikuttajamedian bloggaajana maistiaisen Monnan ja Johannan ammattitaidosta, en usko roposteni menevän hukkaan.

Sita Salminen lukuvuosikalenteri - BMH - Big mamas home by Jenni Vaikuttajamedian intensiiviryhmä - BMH - Big mamas home by Jenni

Odotan innolla mitä tuleman pitää. Ensi viikolla on ensimmäinen koulutuspäivä ja on itseasiassa ihanaa päästä ulos ja koulutukseen. Kun olen tätä ammattitutkintoakin suorittanut nyt etänä ja nähnyt luokkakaverini kerran. Nyt pääsen näkemään ihmisiä livenä! Ja sen lisäksi pääsen syventämään tätä omaa osaamistani vaikuttajana ja bloggaajana.

Voin kertoa viiden kuukauden päästä millainen intensiiviryhmä oli ja että opinko mitään näin kuuden vuoden itse tekemisen jälkeen.

-Jenni

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Blogivuosi 2020

Vuoden 2020 luetuimmat

Huono blogivuosi

Mitä ajattelen sosiaalisesta mediasta

Yksi kommentti

  1. Tuuli kirjoitti:

    Työ on niin iso osa elämää, että siinä täytyy olla kaikki osa-alueet kunnossa, jotta se on mielekästä ja sitä jaksaa. Vaihdoin vuosia sitten sosiaalialalla 3-vuorotyöstä päivätöihin liukuvalla työajalla ja se on ollut paras päätös sekä taloudellisesti että elämänlaadullisesti. Palkkani on noin 3900€/kk ja sen lisäksi käyn tekemässä la-su yövuoroja keikkaluonteisesti entisessä työpaikassani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.