Hae
Big mamas home

Itsetyydytyksen kieltäminen kumppanilta

Minä olen onnistunut tässä vuosien aikana rakentamaan ympärilleni ihanan seksipositiivisen kuplan, jossa on tarjolla nimenomaan sitä seksipositiivista ja hyvää, ajan hermolla olevaa seksivalistusta. Tässä kuplassa on helppoa unohtaa epäkohdat ja sen että kaikki eivät todellakaan ole yhtä etuoikeutetussa asemassa. Kaikki eivät välttämättä edes osaa etsiä tietoa samalla tavalla, kuin olen itse etsinyt jo yhdeksän vuotiaana. Siksi pidän tällaista herättelyä aina tervetulleena, vaikka se saakin veren kiehumaan.

Tällä kertaa minut herätti se, että edelleen nykypäivänä on niitä ihmisiä, jotka kieltävät omalta kumppaniltaan itsetyydytyksen.

Itsetyydytys - BMH - Big mamas home by Jenni

Olen kirjoittanut masturboimisesta oman postauksensa, jonka löydät täältä. Mutta jaan tähän silti muutaman siellä jo tutuksi tulleen ajatuksen.

Itsetyydytys ja sen kieltäminen

Masturbointi, eli itsetyydytys on täydellinen tapa tutustua itseensä, omaan kehoon ja siihen mikä tuottaa itselle nautintoa. Se on myös ihana tapa pitää itseään hyvää ja osoittaa sille omalle keholle rakkautta. Monesti nautinto ruokkii nautintoa ja itsetyydytys saattaa kasvattaa sitä himoa omaa kumppaniaan kohtaan. Joten henkilökohtaisesti kannustan jokaista runkkaamaan.

Itsetyydytyksen kieltäminen kumppanilta - BMH - Big mamas home by Jenni

Monesti halu kieltää kumppania itsetyydyttämästä kumpuaa sieltä omista epävarmuuksista. Joissain tapauksissa se on myös osa seksuaalista- ja henkistä väkivaltaa, sekä halua hallita toista. Minä olen itse ollut nuorempana siinä tilanteessa, että olen miettinyt, olenko jotenkin huono ja epäonnistunut, kun kumppanini itsetyydyttää eikä harrasta seksiä kanssani. Nämä ajatukset ovat kummunneet siitä omasta epävarmuudestani. Olen ollut nuorempana todella epävarma ihan kaikesta, vartalostani, itsestäni, seksuaalisuudestani, parisuhteestani, kaikesta. Toki tämän kaiken päälle voidaan lisätä myös väkivaltainen parisuhde, joka entisestään murentaa sitä omaa itsetuntoa. Se epävarmuus on ihan hirvittävää ja ymmärrän hyvin, että siinä tilanteessa tekisi mieli kieltää kumppanilta se, mikä tekee sen olon entistä enemmän epävarmaksi.

Itsetyydytyksen kieltäminen kumppanilta - BMH - Big mamas home by Jenni

Mutta minä suosittelisin vahvasti tässä tilanteessa kääntymään itseen ja niihin omiin epävarmuuksiin. Miksi se kumppanin itsetyydytys häiritsee? Miksi sinusta mahdollisesti tuntuu siltä, että kumppanin nautinto on sinulta jollain tapaa jotenkin pois? Mistä tämä epävarmuus kumpuaa. Sooloseksi ja seksi kumppanin kanssa ovat kuitenkin loppujen lopuksi toisistaan täysin erillisiä asioita ja ihminen tarvitsee myös sitä omaa kivaa, sekä omaa nautintoa. Puhumattakaan itsetyydytyksen hyödyistä. Niillä, joilla on kuukautiset, itsetyydytys helpottaa kuukautiskipuja, se helpottaa stressiä, vahvistaa lantionpohjaa, kasvattaa libidoa ja sillä sanotaan olla myös positiivisia vaikutuksia sydämelle. Lisäksi halu kasvattaa halua. Joten, jos kumppani pitää huolta omasta libidostaan, hän todennäköisesti haluaa myös sinua enemmän.

Itsetyydytyksessä ei ole huonoja puolia. Joten älkää kieltäkö ketään itsetyydyttämästä. Miettikää, miksi ajatus tuntuu vaikealta. Ja tehkää tekin samaa.

-Jenni

 

Lue myös

Milloin seksi pitäisi ottaa puheeksi?

Hyvää seksiä

Masturbointi

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.