Hae
Big mamas home

Joululahjavinkit 4-vuotiaalle

*Sisältää mainoslinkkejä

Tuskin olen ainoa aikuinen joka on googlannut kerran jos toisenkin ”mitä antaa lahjaksi sen ja sen ikäiselle lapselle”. Lahjavinkit tulevat välillä todella tarpeeseen. Varsinkin, jos itsellä ei ole lapsia tai ne ovat jo isoja. Niinpä kokosin nyt pienen lista neljävuotiaalle sopivista joululahjoista. Tässä listassa ei ole leluja, koska uskon että niitä löytää jokainen. Sen sijaan olen kerännyt tähän muutamia sopivia kirja-, puuha-, vaate- ja aineettomia lahjoja.

 

Kirjalahjat - BMH - Big mamas home by Jenni

Kirjat

Kirjat ovat aina hyviä lahjoja ja niitä tykkään itse suosia. Suunnitelmissa on sujauttaa lasten paketteihin ainakin yhdet kirjat molemmille. Penni Pähkinäsydän sarja on saanut jatko-osan Penni Pähkinäsydän ja mörkökuumeen kirous*. Meillä molemmat tytöt tykkäävät Pennistä. Fanni ja kiukkuiset kaksoset* on osa meidän suosikki tunnetaitokasvatus sarjaa. Fanni-kirjoista löytyy opettavaisia satuja, sekä tietoa tunnetaidoista, joita me lapsillemme opetamme. Tämä on niin sanotusti win win kirja. Ja jokaisen lapsen lempiprinsessan Pikkiriikin tarinat toimivat aina. Prinsessa Pikkiriikin kootut tuhmuroinnit* on täydellinen lisä iltasatuvalikoimaan. Frozen 2. Seikkailujen lumoa* sopii lahjaksi kaikille Frozen faneille, joita minun luotani löytyy kaksi.

 

 

Vaatelahjat neljävuotiaalle - lahjaideat - BMH - Big mamas home by Jenni

Vaatteet

Lapset tarvitsevat vaatteita ja vanhempien työtä helpottaa, jos lapsi saa paketista muutamatkin jutut. Minä sujautan pakettiin joka vuosi perinteiset pyjamat*. Oma äitini suosii myös vaatelahjoja tytölle ja vastoin odotuksia, ne ovat meillä ihan yhtä mieluisia lahjoja, kuin kovatkin parketit. Martinexin muumivaatteet ovat meidän suosikkeja, kuten tämä Pikku Myy haaveilee tunika*. Minun kuopukseni sai kyseisen tunikan jo synttärilahjaksi ja se on käytössä aina heti kun se tulee pyykistä. Muumien legginssit* ovat olleet myös hyvän laatuisia. Ne ovat myös hyviä perusvaatteita tämän ikäisille. Tämä pinkki Numerot-haalari* on myös aivan ihana. Ja vaikka nämä minun listaamani vaate-ehdotukset ovat hyvin geneerisiä, Martinexin lastevaatteet* sivulta löytyy kyllä vaihtoehtoja moneen makuun.

 

Puuhalahjat - Lahjaideat - BMH - Big mamas home by Jenni

Puuhaa

Leluja lapsilla todennäköisesti on monesti nurkat täynnä, joten itse suosittelen lämpimästi erialaisia puuhalahjoja. Adlibrikselta löytyy paljon kivoja askartelupaketteja lapsille. Kuten tämä Muumien värityspaketti*. Omat lapseni, kuten varmasti monet muutkin, alkavat heti askartelemaan, kun saavat sopivia tavaroita nenän eteen ja he keksivät kyllä puhaa ilman ohjeitakin. Siksi esimerkiksi monipuolinen askartelusetti* toimii myös pienillä lapsilla. Kaiken ei tarvits eollaa loppuun asti mietittyä. He tykkäävät myös koruaskarteluista, joten rannekorusetti* voi olla myös hyvä lahjaidea. Muovailuvahat* ovat toki aivan klassikko.

 

Aineettomat lahjat

Myös lapsille toimivat aineettomat lahjat todella hyvin. Läheiselle lapselle voi antaa lahjaksi aikaa ja kokemuksia. Museoreissu kummin kanssa voi olla kokemus, jonka lapsi muistaa pitkään. Teatteriliput tai leffa on neljävuotiaalle jo mieluisa kokemus. Mutta loppujen lopuksi itse askarreltu lahjakortti, jolla lapsi voi lunastaa jäätelöretken, ilahduttaa pientä lahjan saajaa.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Viikon parhaat 47/21

Ensimmäinen sinkkujoulu

Suunnitelmia loppuvuodelle

Viikon parhaat 45/21

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *