Hae
Big mamas home

Vaalea asu ja ristiäisten jälkeiset tunnelmat

Ohi on. Ristiäiset nimittäin. Meillä oli aivan ihana juhla perheen ja ystävien kesken. Minä ehdin tervehtyä juhliin mennessä. Mitä nyt ääni meni ja olen kähissyt koko viikonlopun. Vauva sai nimensä, joka on ihan hänen omansa ja hänen näköisensä. Ihan vähän huvittaa ne omat kriisit, joita kävin läpi nimeä valitessa, kun nyt häntä ei näe oikeastaan minkään muun nimisenä. Nimi herätti ihastusta perheenjäsenissä, vaikka osa oli sen kuullut, sillä isommat lapseni eivät ole kovin hyviä pitämään salaisuuksia. 😀 Mutta täytyy taas todeta, että meillä on kyllä maailman ihanin lähipiiri. Vauva saa kasvaa todella ihanien ja välittävien ihmisten ympäröimänä.

Tässä lähipäivinä on luvassa useampi ristiäisiin liittyvä postaus. Yritän kirjoittaa kaikki sellaisessa suht tiiviissä nipussa, jotta ne eivät veny kovin pitkälle. Mutta lupaan laittaa väliin vähän muutakin.

 

Neule / Nanso saatu*

Hame / Zadaa second hand

Kengät / Zadaa second hand

Laukku / New Look

Korvakorut / Vorssa Ink

 

Minulla on täällä samaan aikaan menossa pieni kirppisprojekti. Olen viemässä lastenvaatteita myyntiin Kidialle Hertsiin tällä viikolla ja nyt ne pitäisi vielä silittää, sekä pakata. Minun kahdenkympin silitysrautani sanoi vain sopimuksensa lopullisesti irti, joten puoliso lähti tänään nuorimmaisen kanssa silitysrautakaupoille. Meillä kyseinen kodinlaite on ihan viikottaisessa käytössä, joten pieni satsaus tuntuu tässä kohtaa ihan aiheelliselta. Eli ihan kahdenkympin rautaa ei tällä kertaa hankita, vaan ostetaan kerralla vähän parempi.

Vaalea asu

Näiden kuvien ottamisesta on jo pieni hetki. Ihan tällaisessa asussa ulkona ei kyllä enää tarkene. Ihanaa, kun tänne eteläänkin alkaa viimein tulla kunnolla syksy. Tänään aamulla lämpömittari näytti nollaa. Näillä keleillä tämä asu vaatii kaverikseen lämpimämmän takin. Olen viime aikoina kulkenut trenssissä ja nahkatakissa, mutta pian nekään tuskin riittävät.

Tämä valkoinen neule on Nansolta yhteistyön yhteydessä saatu. Pidän erityisesti sen v:n mallisesta kaula-aukosta. Se on 100 % puuvillaa ja malliltaan ihanan klassinen vaate, joka on helppo yhdistää moneen muuhun. Kuten esimerkiksi tällaiseen kuviolliseen hameeseen tai farkkuihin. Hame on second hand löytö viime kesältä. Kaipasin vaatekaappiin jonkinlaista kuviollista hametta ja tämä tuntui täydelliseltä. Ruskeat asut tuovat muuten vaaleaan asuun kivasti lämpöä.

Pidän tästä yhdistelmästä valtavasti. Se on raikas ja samaan aikaan ajaton. Mitä sinä pidät tästä asusta?

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Rennosti kaupungilla

4 tämän hetken kysytyintä kysymystä Instagramissa

Vihdoin sini-valkoinen kauluspaita

Hattarainen neuletakki kaupungilla ja vähän ristiäisistä

Rimpsukaulus, puhvihihat ja sitruunoita

7 kommenttia

  1. Hanna kirjoitti:

    Hei, kivan pirteä ja raikas asu. Mutta niinhän sinulla aina on näissä postauksissa. Pidän blogistasi, se on hyvällä tavalla arkinen mutta samalla myös juhlaa ja pientä luksusta silloin tällöin! Kirjoitat rehellisesti kaikesta, myös ikävämmistä asioista. Hyvää syksyä!

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Kiitos ihanasta kommentista. Ja niinhän se on, että elämään mahtuu sekä niitä hyviä, että vaikeita hetkiä. Koen tärkeäksi kirjoittaa molemmista. Ihanaa syksyä sinullekin! Kiitos, kun luet.

  2. Milla / www.moonshapedlittlebox.fi kirjoitti:

    Oiii, miten ihanat korvikset! 😍 Kaunis ja raikas asu, hyvä kokonaisuus syksyyn. 😊👌🏻

  3. Satu kirjoitti:

    Ihana tuo hame! Olen silloin tällöinen lueskellut blogiasi ja nyt pitkästä aikaa taas. Mukava lukea tavallisesta arkisesta elämästä. Jatka samaan malliin ja oikein mukavaa syksyä teille kaikille!

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Kiitos aivan ihanasta palautteesta! Ihanaa, että olet löytänyt taas blogini pariin ja ihanaa, että sisältö on mieluista.

  4. Donja kirjoitti:

    Hieno hame!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *