Hae
Big mamas home

Collegemekko, jossa puhvihihat

Collegemekot ovat mielestäni aliarvioitu vaate. Parhaimmillaan collegemekko on siisti ja todella mukava vaate arkikäyttöön, varsinkin tällaiselle mekkoihmiselle. Minulla on ollut ennenkin Nanson collegemekkoja. Nyt valitsin PR-lahjana itselleni tällaisen lyhyen mallisen mekon. Mekko pehmeää ja mukavaa puuvilla kollegea ja super mukava päällä.

 

Takki / Zalando

Muoto-mekko / Nanso saatu*

Laukku / Zadaa second hand

Kengät / Vagabond second hand

Korvakorut / Cisu Li saatu*

 

Tässä collegemekossa on pari aivan ihanaa yksityiskohtaa, joihin ihastuin. Ensinnäkin puhvimalliset hihat. Aivan ihana, omanlainen yksityiskohta. Ihastuin tähän nimenomaiseen yksityiskohtaan. Ihastuin mekkoon erityisesti, kun pääsin sovittamaan sitä Nanson Triplan liikkeeseen.

Toinen kiva yksityiskohta on edessä olevat taskut. Kyseessä ei ole sellainen perinteinen kengutasku, vaan vähän eri mallinen. Taskut ovat edessä ja niitä on kaksi erillistä. Ne ovat tilavat, joten tarvittaessa niihin menee puhelimet ja nenäliinat.

Tätä kollegemekkoa saa sinisenä ja pitkänä versiona, kuin myös puserona. Kaikkia näitä versioita yhdistää nuo kauniit puhvihihat.

Nuo ruskeat nilkkurit ovat Vagabondin ja hankittu second handina. Väri on ihan super kaunis. Aluksi nämä olivat aika napakat, mutta ovat tähän mennessä muotoutuneet jo tosi hyviksi kengiksi. En malta odottaa kevättä ja sitä, että pääsen käyttämään näitä kunnolla. Ihan talvikengiksi näistä ei ole.

Mitä pidät tästä asusta?

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Nanson vaaleanpunainen mekko ja neuletakki

Lehti-mekossa

Lyhyt trenssi ja viimeaikojen kuulumisia

Hei hei lokakuu!

Nahkatakki ja kauluspaita ja pari sanaa Petollisista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *