Hae
Big mamas home

Joulu kotona

Joulu kolkuttelee miltein ovella. Moni on hehkuttanut jo huomenna alkaavaa joululomaa. Minulla on vielä lyhyt työputki edessä ennen neljän päivän minijoululomaani. En malta odottaa sitä, että joulun pyhinä saan oikeasti hengata kaiket päivät pyjamassa perheeni kanssa. Ja alun kankeudesta huolimatta, kotonakin tuntuu oikeasti joululta. Hellyyttävintä ikinä, on se kun esikoisemme pimputtaa neljän koskettimen leikkipianoaan ja laulaa samalla Lunta tulvillaan.

Big mamas home by Jenni S. Joulu kotona, joulun laittaminen kotiin

Big mamas home by Jenni S. Joulu kotona, joulun laittaminen kotiin

Big mamas home by Jenni S. Joulu kotona, joulun laittaminen kotiin

Big mamas home by Jenni S. Joulu kotona, joulun laittaminen kotiin

Erika kehui meidän podcastin joulujaksossa sitä, kuinka hän pitää siitä miten joulukoristeet sulautuvat osaksi meidän sisustusta. Ja se on tarkoituskin. Meidän sisustus ei muutu, vaikka laitankin joulua kotiin. En kaiva joulukuun alussa esille tonttuverhoja tai pöytäliinoja (myös niiden aika on ollut aikanaan). Sen sijaan asetan esille lisää kynttilöitä tunnelmaa luomaan, laitan joulupalloja vaatiin ja maljakkoon joulukukkia. Meidän kodissa näkyy joulu, mutta se ei huuda sitä.

Big mamas home by Jenni S. Joulu kotona, joulun laittaminen kotiin

Big mamas home by Jenni S. Joulu kotona, joulun laittaminen kotiin

Big mamas home by Jenni S. Joulu kotona, joulun laittaminen kotiin

Big mamas home by Jenni S. Joulu kotona, joulun laittaminen kotiin

Hävisin taas tänä vuonna väittelyn siitä, tuleeko meille kuusi jo marraskuun puolella. Mutta sain tahtoni läpi sen suhteen, että meille tulee aito kuusi. Score! Tehdään viikonloppuna yhdessä retki läheiselle torille ja valitaan meille sopiva kuusi ja koristellaan se sitten yhdessä.

Big mamas home by Jenni S. Joulu kotona, joulun laittaminen kotiin

Big mamas home by Jenni S. Joulu kotona, joulun laittaminen kotiin

Big mamas home by Jenni S. Joulu kotona, joulun laittaminen kotiin

Big mamas home by Jenni S. Joulu kotona, joulun laittaminen kotiin

Meidän joulun värimaailmassa näkyy valkoinen, hopea ja kulta. Ja osassa koristeista on myös hyppysellinen vaaleanpunaista. Joulukukissa suosin yleensä valkoista, jos valitsen itse. En ole kuitenkaan voinut olla huokailematta the Floral Societyn kukkalajitelmien värikkäille ritarinkukille. Edellisessä lähetyksessä oli yksi, ihana valkoinen ritarinkukka, jossa oli häivähdys persikkaista vaaleanpunaista. Rakastin sitä. Tämän päivän lähetyksessä oli taas kolme, tummanpunaista ritarinkukkaa, joiden aukeamista odotan innolla.

Big mamas home by Jenni S. Joulu kotona, joulun laittaminen kotiin

Big mamas home by Jenni S. Joulu kotona, joulun laittaminen kotiin

Big mamas home by Jenni S. Joulu kotona, joulun laittaminen kotiin

Nyt näyttäisi siltä, että seuraavaa joulua vietetäänkin sitten uudessa kodissa. Olen päässyt jo valitsemaan maalisävyjä seiniin, vaikka muuttopäivä on vielä epävarma. Kerron teille meidän uudesta kodista sitten, kun nimet ovat viimein paperissa. Enkä malta odottaa, että pääsen kertomaan teille viimein kaiken.

Nyt toivotan hyvää lomaa niille, jolla alkaa loma. Itseni kaltaisille uurastajille toivotan tsemppiä!

2 kommenttia

  1. Nimetön kirjoitti:

    Innolla odotan uuden asunnon kuulemisesta! Mukavaa joulunaikaa teidän perheelle <3

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Mukavaa kuulla. Kerron niitä heti, kun asiat tästä selkenevät. Sen verran tiedän, että ei tässä kauaa enää mene.
    Mukavia pyhiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.