Hae
Big mamas home

Mitä pakkasin mukaan venereissulle

Jos eilen oli lomahehku, niin tänään on kyllä lomadarra. Heh heh. Tuollainen retkielämä pitkästä aikaa ottaa aika koville. Onnistuin siis hankkimaan itselleni suhteellisen tukevan nestehukan, vaikka kuvittelin juoneeni ihan hyvin. Sen lisäksi, aurinkorasvasta huolimatta onnistuin polttamaan selkäni auringossa. Vieläpä pahasti. Olen siis tänään tankannut nestettä ja varonut ettei selkä koskisi mihinkään. Voin kertoa, että t-paitakin sattuu tällä hetkellä.

Big mamas home by Jenni S. Mitä pakkasin mukaan venereissulle

Ajattelin lähteä purkamaan viikonloppureissuani kertomalla, mitä pakkasin mukaan. Minulla meinasi lyödä aivan tyhjää pakatessa. Ensinnäkin, veneily on minulle täysin uutta puuhaa ja toisekseen, siitä kun olen ollut viimeksi retkellä tai vaeltamassa, on tullut kuluneeksi ainakin viisitoista vuotta. Toki, tässä tilanteessa positiivista oli se, että veneilyyn liittyi tiettyjä mukavuuksia, jotka uupuvat esimerkiksi täysin telttailusta. Lisäksi säätiedotus oli luvannut meille erinomaisia ilmoja.

Lopulta päätin pakata samaan tapaan, kuin mökkireissulle.

Big mamas home by Jenni S. Mitä pakkasin mukaan venereissulle

 • Valkoinen tunika
 • Farkkusortsit
 • Mekko
 • Toppi
 • Neule
 • Legginssit
 • Uimapuku
 • Alusvaatteet
 • Aurinkohattu
 • Aurinkolasit
 • Sandaalit
 • Lenkkarit
 • Pyyhe
 • Aurinkovoide
 • Aftersunvoide
 • Ihonhoitotuotteet
 • Hiusharja
 • Pähköinöitä
 • Välipalakeksejä
 • Kirja
 • Marjoja

Big mamas home by Jenni S. Mitä pakkasin mukaan venereissulle

Valkoinen tunika ja farkkusortsit minulla oli päällä jo lähtiessä, mikä oli ihan paras valinta. Vaikka nekin päällä meinasi tulla kuuma lämpimässä ilmassa. Saarella vaihdoin päälle uikkarit ja mekon, mikä oli yksinkertaisesti super helppo yhdistelmä. Illan viiletessä vaihdoin sitten legginsseihin. Onnsituin kerrankin pakkaamaan niin, että kaikki oli tarpeellista, eikä ylimääräistä ollut.

Ehkä tästä postauksesta on apua jollekin toiselle ummikkovenelijälle. Seuraavaksi palaan kuvapläjäyksen kanssa meidän retkitunnelmiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.