Hae
Big mamas home

Enemmän kotikuvia

Jotkut pitkäaikaisimmat seuraajat saattavat muistaa, että blogini oli jossain vaiheessa hyvin sisustuspainotteinen. Sisustus ja kodin laittaminen on ollut lähellä sydäntäni niin kauan, kuin muistan. Lähtien ihan siitä omasta tilastani lapsuuden kotonani. Voin paremmin, kun kotona asiat ovat järjestyksessä. Tuntuu, että jos ympäristö on sekainen, mielenikin on. Blogin ensimmäisinä vuosina kuvasin todella paljon kotona. Silloin sisältö oli myös hyvin kotipainotteista. Sittemmin olen alkanut tekemään enemmän tyylisisältöä ja kotona kuvaaminen on jäänyt.

Tässä alkuvuodesta päätin, että yritän kuvata taas vähän enemmän kotona ja ottaa enemmän niitä kotikuvia. Meidän koti on ihana ja meidän näköinen. On kiva tallentaa kodin tyylejä kuviin ja palata niihin myöhemmin. Minusta on ollut ihanaa katsella kuvia kodista ja tekemistäni asetelmista jälkeenpäin. Aina välillä tuntuu siltä, että omassa kodissa ei tapahdu mitään. Varsinkin kun meilläkään ei huonekalut juurikaan vaihdu, kun ollaan hyvin pitkälti löydetty ne meille sopivat jutut. Mutta kyllä siellä kotona aina jotain pientä tapahtuu.

Ajattelen, että tästä kotikuvien ottamisessa on myös hyötyä. Kotia tulee aina vähän siivottua ja laitettua kotikuvia ottaessa, mikä lisää myös sitä viihtyvyyttä. Kuten sanoin, itselleni sellainen siisteys ja järjestys vaikuttaa myös omaan oloon ja olemiseen. Keskityn parhaiten silloin, kun ei tarvitse katsella erilaisia epämääräisiä kasoja.

Joten tänä vuonna tekin saatte nauttia tästä kotikuva projektista!

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Olohuone juuri nyt

Kesäkoti ja pesänrakennusvietti

Sisustusunelmia

Olohuoneen uusi järjestys

Olohuoneen second hand nojatuoli

2 kommenttia

  1. Ansku/Pisaroita Liljarannasta kirjoitti:

    Niin viihtyisää, kuvat kertovat kaiken kodin tunnelmasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *