Hae
Big mamas home

Aika kiva sunnuntai

Me ollaan vietetty täällä oikein uusperhesunnuntaita. Nykyisellä kumppanillani on yleensä lauantait töitä ja sunnuntait vapaata, joten me vietämme perheaikaa nimenomaan sunnuntaisin. Hänellä oli tällä viikolla myös aamuvuoroviikko, joten saatiin vietettyä myös eilinen lauantai-ilta yhdessä. Ensin katsottiin koko porukalla lasten lemppari Masked Singer ja sitten katseltiin aikuisten kesken Haluatko miljonääriksi, koska Antti Holma.

Koska lapset menivät nukkumaan vasta puoli kymmenen, mikä on meillä tosi myöhään, niin meillä nukuttiin tyytyväisenä kahdeksaan. Minä olin meistä kaikista ensimmäisenä hereillä. Makoilin sängyllä ja jossain vaiheessa kuulin kuopuksen tassuttelevan meidän makuuhuoneeseen yöpaidassa ja tukka hurmaavasti pystyssä. Aamu alkoi ja jatkui aika rauhallisissa merkeissä. Aamupäivällä kerättiin kimpsut ja kampsut ja lähdettiin koko kööri uimaan. Kumppanilleni tämä oli ensimmäinen kerta, kun oltiin uimassa lasten kanssa. Ja itselleni tämä oli ensimmäinen kerta lasten kanssa uimassa niin, että siinä oli kaverina toinen vastuullinen aikuinen.

Aika ihana sunnuntai - BMH - Big mamas home by JenniUusperhe - BMH - Big mamas home by Jenni

Koko porukalla uimaan

Mentiin tosiaan uimaan ja nyt kun matkassa oli se kaksi aikuista, molemmat saivat myös hetken itsekseen. Minä pääsin juoksemaan ja jumppaamaan vähän ja kumppanini pääsi uimaan matkaa rauhassa. Lapset saivat mennä ja uida koko ajan vähintään yhden aikuisen ollessa läsnä. Minulle tämä oli aivan yhtä uusi kokemus, kuin kumppanilleni uimassa käyminen lasten kanssa. Uiminen on aina ollut vain minun ja lasten yhteinen juttu. Se, että mukana oli ensimmäistä kertaa toinen, tuntui helpottavan tätä rupeamaa aivan valtavasti. Tuntui että ensimmäistä kertaa ei tarvinnut olla silmiä selässä. Ja tosiaan, parasta olis se, että pääsin vähän jumppaamaankin. Olen edelleen niin kiitollinen siitä, millaisen kumppanin olen löytänyt rinnalleni jakamaan tätä meidän hässäkkää.

Arki toisen aikuisen kanssa

Uimisen jälkeen minä kävin kaupassa ja Matkahuollon pisteellä hakemassa kirppislöytöni, kun kumppanini ja lapset lähtivät suorinta tietä kotiin. Tämäkin on asia, jota arvostan ja josta nautin aivan älyttömästi. Siitä kun toinen ottaa koppia lapsista sen verran, että minä voin hoitaa nopesta pari asiaa kuten kaupassa ja postissa käynnin. Minulle tämä on luksusta. Minulle on normi, että olen raahannut aina lapset mukaani.

Uusperhe - BMH - Big mamas home by Jenni Uusperhe - BMH - Big mamas home by Jenni

Kotona odotti sohvalla kaksi väsynyttä lasta, jotka puoliksi makasivat ja puoliksi valuivat sohvalla. Minä sovitin zadaalöytöni. Olin löytänyt Zadaasta kymmenellä eurolla vekkihameen, jota olen etsinyt pidemmän aikaa, mutta jota en ole raaskinut aiemmin ostaa. Kun se vielä sopi päälle, olin älyttömän iloinen.

Samaan aikaan kumppani lämmitti lapsille ruokaa. Me ollaan hullaannuttu nyt Feelia ruokakaupasta. Ollaan testattu sitä nyt ihan omaan piikkiin ja se on kyllä loistava palvelu. Pyritään jatkossa pitämään tietty määrä arkiruokia varastossa, kun ne ovat lämmittämistä vaille valmiit. Itse kokataan alusta asti sitten vähän herkumpaa ja spesiaalimpaa.

Aika ihana sunnuntai - BMH - Big mamas home by Jenni Aika ihana sunnuntai - BMH - Big mamas home by Jenni

Ruuan jälkeen rauhoituttiin hetki kaikki. Minä join päiväkahvit samalla, kun luin uusinta Trendi-lehteä. Trendi on oma suosikkini näistä tyyliä ja kauneutta käsittelevistä aikakausilehdistä. Lapset jatkoivat hetken sohvalla makaamista, ennen kuin lähtivät ulkoilemaan omalle pihalle. Ulkoilun jälkeen siivottiin kaikki yhdessä lasten oma huone. Viime viikkoina  se siivoaminen on ollut sitä, että lapset ovat työntäneet lattialla olevat tavarat vain piiloon, joten tällainen kunnollinen siivoaminen tuli aikalailla tarpeeseen.

Kun saatiin lapset lopulta sänkyihin, me aikuiset alettiin katsomaan Marvel-maratonin seuraavaa osaa, joka oli Thor: Dark World.

 

Tämä päivä oli aivan ihana. En voi oikeasti uskoa sitä, että olen nykyään näin onnellinen ja meidän arki on näin hyvää ja ihanaa. Keskustelin hetki sitten siitä ystäväni kanssa, miten olin ollut vuosia todella onneton ja surullinen. Lapset antoivat elämääni paljon hyvää sisältöä, mutta muutoin olin todella onneton. Nyt tuosta ajasta tuntuu olevan ikuisuus. Elämä on aivan erilaista. Ja vaikka ahdistuneisuushäiriö minua säännöllisesti piinaakin, niin pääsääntöisesti olen nykyään äärimmäisen onnellinen. <3

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Kumman vanhemman sukunimi lapselle?

Mitä minulle ja meille kuuluu juuri nyt

Minun lapset, minun vastuu

Ajatuksia uusperheestä

Heinäkuun ensimmäisenä päivänä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *