Hae
Big mamas home

10 kysymystä ihonhoidosta & kauneudesta

kauneus, kauneudenhoito, ihonhoito, Lumene,
Helmikuun ihonhoito ja kauneus-teema jatkuu uudella postauksella. Mietin kymmenen kysymystä teemaan liittyen ja vastasin niihin. En ole aiemmin avannut näitä juttuja täällä blogissa, joten jatkakaa ihmeessä postauksen lukemista. 
Kysymykset ovat vapaata riistaa, joten jos joku muukin tuntee palavaa halua vastata näihin, niin kopioikaa ihmeessä kysymykset. 
kauneus, kauneudenhoito, ihonhoito, Lumene,

Millaisia tuotteita suosin ihonhoidossa? 
Olen jo vuosia yrittänyt käyttää voiteita, joissa on mahdollisimman vähän vettä. Vesi ei imeydy meidän ihoomme, joten vesipohjaisilla voiteilla on lähes mahdotonta saada vaikuttavia aineita oikeasti syvälle ihoon. Minulla on useampaa voidetta, joiden pohjana on aloe vera. Näiden lisäksi suosin myös Lumenen tuotteita. Lumene on brändi, jonka tuotteiden pariin olen palannut aina uudestaan ja uudestaan. Jos kaipaan uutta tuotetta kokeiluun, tarkastan ensimmäiseksi heidän tarjontansa. Monet suosikkituotteeni ovat tältä brändiltä. 
Mistä ostan kosmetiikkatuotteita? 
Tunnustan avoimesti, että perusjuttuja ostan suoraan meidän lähikaupasta. Esimerkiksi Lumenen Klassikko-tuotteita siellä on tarjolla hyvin. Sen lisäksi ostan tuotteita Stockmannilta, Kicksistä ja verkosta Eleveniltä. 
kauneus, kauneudenhoito, ihonhoito, Lumene,

Kuinka paljon olen valmis käyttämään rahaa kauneustuotteisiin? 
Tämä riippuu todella paljon tuotteesta ja tilanteesta. Olen aika pihi (sekä pienituloinen), joten en ole valmis käyttämään kymmeniä euroja kasvovoiteeseen. Mutta, jos tiedän tuotteen olevan oikeasti hyvä ja oikeasti tarvitsen sitä, olen valmis satsaamaan siihen. Tällaiset tuotteet voi kuitenkin laskea yhden käden sormilla. Minusta 20 € voiteesta on paljon rahaa. Samoin se on paljon huulipunasta. Haluaisin esimerkiksi suosia enemmän luonnonkosmetiikka, mutta sen suhteen kukkaron nyörit tulevat vastaan. 
En osaa sanoa, kuinka paljon rahaa kuluu kuukaudessa, mutta se vaihtelee todella paljon. Joskus se voi olla ei mitään ja joskus useampi kymppi. 
Mitkä tuotteet kulkevat aina mukana? 
Huulirasva ja käsivoide. 
kauneus, kauneudenhoito, ihonhoito, Lumene,

kauneus, kauneudenhoito, ihonhoito, Lumene,

Kokeilenko paljon kosmetiikkaa? 
Tämä on myös talouspoliittinen kysymys, koska minulla ei ole juurikaan ylimääräistä vain kokeilla erilaisia tuotteita. Kun kaipaan jotain uutta, googlaan paljon vaihtoehtoja, luen blogeja ja tuotearvosteluja. Nyt tein määräaikaisen Bette Box tilauksen, koska ajattelin sen olevan näppärä tapa kokeilla erilaisia tuotteita laaja-alaisesti. 
Mikä on varhaisin muistoni liittyen kauneudenhoitoon ja meikkaamiseen? 
Olin alle kouluikäinen, kun satuin löytämään ripsivärin äitini takin taskusta. Pakkohan sitä oli kokeilla ja ajattelin ettei kukaan huomaisi. Jäin kuitenkin heti kiinni ripsivärin luvattomasta käytöstä. Ilmeisesti olen muistuttanut erehdyttävästi pandaa. Heh heh. 
kauneus, kauneudenhoito, ihonhoito, Lumene,

Teenkö paljon virheostoksia? 
Aika vähän, mutta vain sen takia, että olen niin varovainen kokeilija. Kysyn myös usein neuvoa myyjiltä. 
Mitä tuotetta ilman et selviäisi? 
Ihovoiteita. Ihoni on luonnostaan sen verran kuiva, että olisin parissa päivässä kärsimässä hätää, ilman rasvausta. Huulirasva on toinen, jota ilman en tulisi toimeen. 
kauneus, kauneudenhoito, ihonhoito, Lumene,

Mitä ajattelen kauneustoimenpiteistä? 
Olen aika avoimin mielin. Jokainen tehköön omalle kropalleen mitä haluaa, kunhan ei sillä tavoin vahingoita itseään (tai muita). Välillä minäkin näen ratkaisuja, jotka saavat minutkin ihmettelemään, mutta lopulta, minun mielipiteelläni ei ole väliä. Jokainen, esimerkiksi täyteaineita, suosiva tekee valinnan itse, ei muiden mielipiteiden perusteella. (Ainakin toivon, että näin on.) Olen itsekin miettinyt joitain toimenpiteitä, mutta toistaiseksi en ole tehnyt mitään kampaajakäyntiä kummempaa. 
Mitä tuotetta haluaisin juuri nyt päästä kokeilemaan? 
Kokeilin sellaista lehden mukana tullutta näytettä Lumenen Valo Nordi-c heleyttävää pikakaunistajaa ja näytteen perusteella haluaisin testata tuotetta päivittäisessä käytössä.

2 kommenttia

  1. DuniaToropainen kirjoitti:

    Hei, sulta tuli tosi hyviä vinkkejä. Ihania kuvia 🙂 Täytyypä itsekin tehä tämä oman blogin puolelle. Mukavaa kevättä sulle.

    https://duniatoropainen.blogspot.com/

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Kiitos kovasti. Jos teet tämän, niin linkkaa se ihmeessä minulle, niin käyn lukemassa.
    Samoin sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.