Hae
Big mamas home

Etsinnässä jotain uutta olohuoneeseen

Meidän sohvan vieressä oleva sivupöytä oli puhdas sisustusvahinko. Pyöreä tarjotinpöytä hankittiin meille alun alkaen sohvapöydäksi ja se palveli kyseistä virkaa hyvin ja uskollisesti. Reilu vuosi sitten se sai väistyä uuden pöydän tieltä. Kaipasin silloin klassisempaa vaihtoehtoa. 
Taittelin pöydän silloin surutta pois, kunnes joku kerta kaivoin sen piilostaan esiin. Silloin se päätyi puoli vahingossa tuohon divaanin päähän. 

 

Meillä on ollut aikanaan pieni kaappi tuossa samalla paikalla. Joku pitkäaikainen lukija ehkä muistaakin sen. Tässä postauksessa se vilahtaa pariin kertaan. Pidin kaapista valtavasti ja se tuntui sopivan paikalleen. Sen aika tuli kuitenkin tiensä päähän (kevyt kaappi oli isoisoäitini kuolinpesästä meille päätynyt). On pieni ihme, miksi en tajunnut siirtää pöytää aiemmin kaapin paikalle. 
Nyt se on jäänyt paikalleen ja pidän siitä. 

Kaipaisin kuitenkin uutta ilmettä. Pöytä on ihana, mutta hieman hutera. Siihen on syynsä, miksi se on naulittu lattiaan valtavalla pinolla sisustuslehtiä. Olen kuitenkin aavistuksen kyllästynyt siihen, miten epäsiistiltä pino jatkuvasti näyttää. Sisustuslehdistä kiinnostuneella taaperolla on osuus asiaan. Lisäksi, koska pöytä on ollut mukana kahden taaperon kasvussa, sen pinta alkaa olla selkeillä lommoilla. 

Kaipaan tilalle jotain uutta, mutta en niinkään erilaista. Etsin siis pientä sivupöytää, joka sopii ikkunan eteen. Muodolla tai mallilla ei ole väliä. Googlailen parhaillaan sopivaa. Kiinnostaisiko teitä nähdä vaihtoehtoja, jos koostaisin kollaasin? Lopputuloksen tulette varmasti näkemään, kun aika on.

4 kommenttia

 1. Milla Sukhilta kirjoitti:

  Tuokin sopii tosi hyvin paikalleen! Ihana olohuone, kesäinen valo tekee kaiken vielä niin raikkaaksi 🙂

 2. Nimetön kirjoitti:

  Kollaasit ja vaihtoehdot kiinnostavat aina!

 3. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Sopii kyllä, mutta kaipaisin aavistuksen käytännöllisempää vaihtoehtoa.

 4. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Täytyy tehdä tällainen postaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.