Hae
Big mamas home

Viime aikoina

Blogi on ollut nyt hyvin joulukalenteripainotteinen. Tarkoitus on ollut kirjoittaa enemmän, mutta tämä alkuraskauden väsymys on ollut viime viikkoina ihan huipussaan. Aamulla herääminen on ollut melko hidasta ja illalla uni on sitten tullut hetkessä. Nuokun sohvalla itseasiassa jo viiden aikaan, kun lapset katsovat Pikku Kakkosta. Lapset suhtautuvat kyllä todella ihanasti väsymykseeni. Vaikka yrittävät juoksuttaa minua edelleen samaan tahtiin, kuin ennenkin.

Koulun joulujuhla

Päästiin viikko sitten nauttimaan esikoisen ensimmäisestä koulun joulujuhlasta. Tuntuu edelleen ihan uskomattomalta, että minä olen tosiaan koululaisen vanhempi. Voi olla, että kevätjuhlassa ensimmäisen vuoden päätteeksi allekirjoittaneelta vierähtää muutama kyynel. Joulujuhla oli aivan ihana. Ekaluokkalaiset eivät esiintyneet, mutta esimerkiksi ystäväni kakkosluokkalaisen esitys oli aivan ihana.

Olen myös mielettömän ylpeä tuosta meidän koululaisesta. Hän on jaksanut tosi hienosti tämän ensimmäisen puolivuotisen. Vaikka iltaisin ollaankin selkeästi väsyneempiä.

Tällä viikolla kuopus sai myös kutsun esiopetukseen. Hän on ensi syksyn eskarilainen. Isompien osalta päiväkotitaival alkaa tosiaan olla taputeltu.

Nappasin joulujuhlan aamuna kuvan siitä, millaisessa asussa juhliin lähdin. Tumma mekko on sellainen, jonka olen ostanut kuopuksen vauvavuonna, mutta joka on jäänyt täysin käyttämättä. Isoksi osaksi omien epävarmuuksieni vuoksi.  Se on kuitenkin edelleen ihana ja nyt nostin sen henkariin esille, jotta käyttäisin sitä enemmän.

 

Kuopuksen kanssa

Käytiin myös yhtenä päivänä kuopuksen kanssa ystäväni Pinjan studiolla kuvattavana. Pinjalla oli joku aika sitten mallihaku ja hän peräänkuulutti muun muassa viisivuotiasta mallia. No sellainenhan meiltä löytyi. Mentiin siis studiolle ja kuopus pääsi sovittelemaan muun muassa Pinjan kukkapantoja. Kuvista tulee varmasti todella ihania, enkä malta odottaa, että pääsen näkemään ne. Kuopukselle olin luvannut kuvausten jälkeen vielä pullat, kun huomattiin meidän suosikki Gateaun sijaitsevan aivan Pinjan studion vieressä. Kuopus tosin vaihtoi pullan lennosta suklaakakkuun, mikä sopi tietysti oikein hyvin. Tällainen kahdenkeskeinen kakkuhetki oli aivan ihana. Pitää järjestää tällainen vielä esikoisen kanssa.

Tehtiin tytöille hauskat poronutturat tänään. Minulla on ollut tänään todella huono olo, kiitos raskauden, joten keksittiin kivaa pikku puuhaa kotona. Olin ostanut Normalista tällaisen poronutturasetin ja lapset innostuivat siitä kumpikin. Tein siis vuoron perään kummallekin nutturan. Ehkä meidän pitää ostaa toinenkin tällainen setti, niin saadaan tehtyä kummallekin aatoksi joulukampaus. Tässä taas huomaa, että meillä ei ole enää ihan pieniä tyttöjä, kun kampaukset alkavat kiinnostaa yhä enemmän. Nuorempina he menivät vain tukka putkella niin, että ponnarit jäivät matkalle. Nyt näitä kampaustoiveita tulee vähän väliä.

Tällaisia kivoja pieniä juttuja on ollut tässä viime aikoina. Meidän arki on aika tavallista ja rauhallista. Ensi viikolla lapsilla ja puolisolla alkaa kaikilla kolmella kahden viikon loma! Tytöt ovat meidän kanssa puolet lomasta ja puolet ollaan vielä ihan aikuisten kesken. <3

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Viime päivien kuulumisia

Terveisiä sairastuvalta

Joulukuussa aion…

Viikonloppu aikuisten kesken

Aika kiva sunnuntai

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *