Hae
Big mamas home

Ummikkona ulkomaille – Tallinna poikaystävän kanssa

Olen tässä viime päivinä suunnitellut konkreettisesti jotain, mitä en ole tehnyt aiemmin. Siitä huolimatta, että täytän alle kuukauden kuluttua 33. Me suunnittelemme siipan kanssa matkaa. Ja siis konkreettisesti suunnittelemme. Olemme päättäneet ajankohdan ja valinneet hotellin. Nyt odottelemme vain hänen työvuorojensa varmistumista. Emme ole kumpikaan tänä kesänä varsinaisesti lomalla, hän on töissä ja minä opiskelen, joten joudumme tekemään asiat oman arjen ehdoilla. Mutta olemme lähdössä ja se tuntuu vähintäänkin kutkuttavalta.

Ummikkona ulkomailla - BMH - Big mamas home by Jenni

En ole aiemmin juuri reissannut. Osasyy tälle on varmasti narsistinen ja väkivaltainen suhteeni, mikä omalta osaltaan estänyt tällaiset asiat. Olen siis ollut Virossa sisämaassa aikaisemmin teininä seurakunnan lähetystyön matkalla, jolloin asuimme paikallisissa perheissä. Tämä on oli yksi kivoimmista kokemuksistani teininä. Sen lisäksi olen ollut kerran Ruotsissa silloisen exäni perheen luona vierailemassa. Eli ne vähät kerrat, kun olen ollut matkalla, olen ollut yötä paikallisilla, joten kokemus on ollut erilainen. Tällä kertaa varaan ensimmäistä kertaa hotellia ja mietin oikeasti aikatauluja, sun muuta. Mikä on minulle ensimmäistä kertaa todella jännittävää. Pelkään, että mokaan jotain. 😀

Tallinna yhdessä

Matkustamme tällä ensimmäisellä yhteisellä lomalla Tallinnaan. Ja tämä tulee olemaan minulle ensimmäinen kerta Tallinnassa maissa. Olen käynyt laivalla, mutta en ole käynyt aiemmin maissa. Ja silloin nuorempana matkustimme Viroon sisämaahan, en muista minne. Eli en ole käynyt aiemmin Tallinassa. Joku on sanonut minulle, että ei Tallinna ole oikeasti edes ulkomailla, koska jokainen suomalainen on käynyt siellä. Mutta minulle tämä on ihan oikea ulkomaanmatka.

Lisäksi on kiva kokeilla reissaamista poikaystävän kanssa tällaisen miniloman muodossa. Ehkä me tämän jälkeen uskallamme lähteä jonnekin vähän pidemmällekin yhdessä.

Kiitos muuten kaikille, jotka ovat lähettäneet matkavinkkejä minulle Instagramissa. Pistämme ne korvan taakse.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Hotelli Onni Porvoossa

Sinkkuäitien miniloma Porvoossa

Päiväretki Porvooseen

2 kommenttia

  1. Ankrylik kirjoitti:

    Toi asu on siis niin ihana, täysi kymppi! Rakastan sitä! ♥️ aurinkoista viikonloppua!

  2. Melissa kirjoitti:

    Heitän myös muutaman vinkin, Eli Balti Jaama Turg vanhan kaupungin lisäksi. Siellä on ihania ruokapaikoja ja ravintoloita ympärillä. Ravintola Manna la Roosa on ihana paikka ja on myös itsessään jo nähtävyys (vanhassa kaupungissa), Kannattaa nousta kaupungin muurille kävelemään ja katsella Tallinnaa ylhäältä 🙂 Kahville suosittelen Ruby kahvilaa, joka on taas Rottermannissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *