Hae
Big mamas home

Kevätuniformu

Tässä on asu, jossa kuljin kouluun lähes päivittäin, kun ilmat sallivat trenssin. Tämä on ollut siis todellinen kevätuniformu. Mutta ei käyttö rajoitu pelkkään kevääseen. Uskon, että tälle asulle riittää käyttöä myös kesän viileämpinä päivinä. Tämä lyhyt trenssi on ollut ehdottomasti käytetyin takkini. Tuntuu edelleen vähän hassulta, että olen ajatellut sen alunperin olleen hutiostos. Ilmeisesti minulla oli ollut huono päivä silloin, kun olin ajatellut ettei takki istu päälleni.

Lyhyt trenssi - BMH - Big mamas home by Jenni Lyhyt trenssi - BMH - Big mamas home by Jenni

Lyhyt trenssi / H&M

Pitsitoppi / H&M

Pillifarkut / H&M

Laukku / H&M

Kengät / ZADAA second hand

Korvakorut / CRAZY GRANNY DESIGN

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Lyhyt trenssi - BMH - Big mamas home by Jenni

Kevätuniformu

Asu on pysynyt koko kevään suurinpiirtein samana. Trenssi, yläosa ja pillifarkut ja jotkut kengät. Yleensä tennarit. Yläosaa varioin kaikkein eniten. Se on vaihdellut neuleesta, kauluspaitaan ja toppiin, sään mukaan. Näissä kuvissa minulla on pelkkä pitsitoppi takin alla. Alaosana olen käyttänyt joko kuvissa näkyviä mustia pillejä tai sitten näitä vaaleita pillejä. Olen oikea mielleniaalin perikuva, kun kuljen sitkeästi pilleissä trendistä toiseen. On minulla muunkinlaisia farkkuja, mutta pillit tuntuvat kaikkein omimmilta.

Zen tiikeri korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni Zen tiikeri korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni

Kuvien korvakorut olivat lahja siipaltani. Ne ovat Crazy Granny merkin Zen tiikerit ja aivan älyttömän ihanat. Massakorvakorut ovat suosikkejani, mutta olen alkanut hiljalleen taipumaan myös vaneri ja puukorvakorujen puoleen. Ne ovat yhtä kevyet kuin massasta tehdyt korvakorut. Mutta ne on helpompi pitää puhtaana. Jos massaa ei ole piinnoitettu mitenkään, se meikkivoide tuppaa jämähtämään korvikseen kiinni aika helposti. Siinä mielessä pisteet puukorviksille.

Lyhyt trenssi - BMH - Big mamas home by Jenni Lyhyt trenssi - BMH - Big mamas home by Jenni

Minä valmistaudun täällä viikonloppua eli mökkireissua ja hotellilomaa varten. Viikonlopun menot tulevat niin tarpeeseen tämän sairastelurupeaman jälkeen.

Viikonlopun menoja vois seurata Instagramin (@bmhjenni) kautta voi seurata reaaliajassa.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Musta ribbimekko

Lyhyt trenssi, jonka luulin olleen hutiostos

Poncho osana kevätasua

Asukuvaukset

Varaslähtö kukkamekkokauteen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.