Hae
Big mamas home

Deittailutarinat: Ensimmäiset treffit eron jälkeen

Aloitan nyt Deittailutarinat -postaussarjan, jossa kerron tarinoita treffeiltäni. En kerro tapaamistani miehistä tunnistettavia yksityiskohtia ja pyrin muutenkin jutuillani kunnioittamaan kaikkien yksityisyyttä.

Ensimmäiset treffini eron jälkeen olivat tammikuussa 2020. Eivät kovin kauaa varsinaisen eropäätöksen jälkeen. Olin tavannut kyseisen miehen Tinderissä. Olimme viestitelleet hyvin intensiivisesti joitain päiviä ja sovimme nopeasti tapaavamme. Tein selväksi, että erostani on hyvin vähän aikaa, koska halusin olla rehellinen. Tämä oli miehelle okei. Hän myös tiesi olevansa ensimmäinen mies, jonka tapaan pitkän parisuhteeni jälkeen. Tavoitteeni on ollut alusta asti olla deiteilleni rehellinen niin hyvässä, kuin pahassa.

Deittailutarinat - BMH - Big mamas home by Jenni

Minua jännitti todella paljon ennen treffejä. Olimme sopineet treffit Rautatieasemalle, josta aioimme siirtyä kahvilaan. Olin kuitenkin käynyt tätä aiemmin treffeillä viimeksi yli kymmenen vuotta sitten, jolloin deittailukulttuuri oli todella erilainen. Silloin ei ollut vielä tietokaan Tinderistä, vaan oli tavallisempaa tavata baarissa tai tuttujen kautta.

Olin paikan päällä niin hyvissä ajoin, että ehdin kävelemään ympäri Rautatieasemarakennusta ja hyperventiloimaan samalla. Minua jännitti niin paljon, että meinasin pyörtyä. Mielessä kävi myös karkaaminen. Mutta samaan aikaan olin odottanut tätä kyseistä elämänvaihetta todella kovasti. En todellakaan aikonut jänistää nyt. Lopulta kävelin sovitulle kohtaamispaikalle odottamaan. Deittikumppanini saapui paikalle aavistuksen myöhässä ja pahoitteli sitä.

Tindertreffit - BMH - Big mamas home by Jenni

Lähdimme kävelemään kohti lähellä sijaitsevaa kahvilaa ja minua jännitti niin, että en meinnnut saada sanaa suustani. Maksoin itse kahvini ja kun pääsimme istumaan pöytään, oli pakko alkaa virittelemään keskustelua. Kerroin, että minua jännitti todella paljon ja mies rauhoitteli minua sanoen ettei se haittaa. Keskustelu lähti kulkemaan eteenpäin, ajoittain hieman takkuillen, mutta pitkiä hiljaisia hetkiä välillämme ei ollut. Kun kahvit oli viimein juotu, kumpikaan ei ollut ihan vielä valmis lopettamaan treffejä ja sovimme, että lähdemme kävelemään.

Muistan, miten joka puolella jouluvalot loistivat pimeässä illassa. Taivaalta satoi rauhallisella tahdilla lunta ja muistan miettineeni, kuinka täydelliset ensimmäiset treffit nämä olivat olleet. Kävelimme siellä täällä pitkin keskustaa malttamattomina lopettamaan treffejämme. Lopulta hän saattoi minut kuitenkin metroasemalle. Hyvästelimme ja halasimme ja sovimme laittavamme vielä viestiä.

En olisi osannut toivoa parempia ensitreffejä eron jälkeen. Mitä mieltä olette tällaisesta juttusarjasta?

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Deittailu – Back in business

Deittailu ja some

Sinkkukesä -21

Sinkkuus ja sen huonot puolet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.