Hae
Big mamas home

Viikon parhaat 31/20

Viikon suosituin blogipostaus

Itseasiassa tämä kyseinen postaus on nousemassa hyvää vauhtia koko vuoden suosituimmaksi blogipostaukseksi. Todennäköisesti tämä liittyy siihen, että hillakausi on juuri nyt parhaimmillaan, sillä minun ihana lakkakakkuni kerää lukijoita todella hyvin. Ja se on ihanaa. Sen vuoksi minä reseptejä jaankin, jotta jokainen löytäisi jotain kokeilemisen arvoista. Kunhan tämä arki alkaa tästä taas rullata, niin reseptejä alkaa tulla taas lisää.

 

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 31/20

Viikon paras Netflix-leffa

Nyt tulee nolo tunnustus. Olen järkyttävän ihastunut Netflixin Kissing booth elokuvaan. Kiitos vaan työkaverilleni, joka laittoi minut katsomaan kyseisen elokuvan. Kyseessä on siis perinteinen teinielokuva, mikä tekee tästä hehkutuksesta sen nolon jutun. Nyt Netflixiin on kuitenkin ilmestynyt elokuvan jatko-osa, Kissing booth 2. Kakkososa ei ollut ehkä yhtä omaperäinen, kuin ykkönen, mutta itkin taas lopussa, koska olen vähän turhan tunteellinen. Mutta tämä on todella hyvää hömppää katsottavaksi.

 

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 31/20

Viikon paras lukuhaaste

Tämä on minun ja @saippuakupliaolohuoneessa Hannan oma lukuhaaste, jonka kehittelimme lennosta, kun olimme tyttöjen kanssa kylässä heidän luonaan. Lukuhaaste sai siis alkunsa ihan kauppareissulla ja oma ensimmäinen kirjani on Marian Keyesin Aikalisä-kirja, joka vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta. Tällä hetkellä haasteen tärkein sääntö on se, että minä en valitse luettavaksi dekkareita tai muita murhakirjoja. Heh. Kirjoitan haasteesta vielä oman postauksensa, jossa selitän homman juonen.

 

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 31/20

Viikon paras yllätysvieras

Pohjoisessa asuva isäni soitti yllättäen ja kertoi olevansa Helsingissä yhden veljeni kanssa. He olivat tehneet pienen roadtripin ja halusivat tulla myös meitä tervehtimään. Meidän perhe ei ole mikään sellainen tiiviisti yhteyttä pitävä perhe. Rakastamme toisiamme, mutta pidämme yhteyttä harvakseltaan. Toki, kun on isosisko seitsemälle pikkuveljelle ja näitä vanhempiakin on useampi kappale bonusvanhemmat mukaan luettuina, tiivis yhteydenpito kävisi ihan kokopäivätyöstä. Vaikka en soittele vanhemmilleni jatkuvasti, tiedän saavani tarvittaessa apua ja tiedän heidän rakastavan minua. Oli ihanaa, kun isä tuli käymään ja tyttöjä tervehtimään. Tytöt olivat tietysti innoissaan, kun pappa tuli kylään. Papalle näytettiin tottahan toki Frozen-elokuva ja kasattiin sohvalle paksu pino kirjoja, joista luettiin myös monta.

 

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 31/20

Viikon parhaat löydöt leopardifanille

Kiitos Lindex, en voi nyt muuta sanoa. Meidän tytöt ovat taas venyneet, täysin luvatta, pituutta, joten etenkin esikoinen kaipaa uusia vaatteita. Olen metsästänyt niitä nyt alennuksesta ja second handina. Tein myös pienen täsmäiskun keskustaan Lindexille, koska sieltä löytyy paras valikoima leopardiprinttiä, joka on esikoisen suosikki. Meillä on tarvetta hyville arkimekoille, joten leo-kuvioinen mekko oli ihan paras löytö. Ihan koko garderobi ei tule olemaan tätä kuosia, mutta sopivassa määrin, yhdistettynä maltillisempiin vaatteisiin, se on varmasti ihan hyvä. Olen muutenkin todennut Lindexin vaatteet parhaiksi ketjuliikkeiden vaatteiksi.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.