Hae
Big mamas home

Kukkamekko syksyyn stailattuna

Bestikseni kyseli jo, että olenko siirtymässä kokonaan kukkamekkovaikuttajaksi, kun minulla ei juuri enää farkkuja somessa näy. Olen toki nykyään ilolla ja ylpeydellä kukkamekkovaikuttaja, mutta kyllä minulla niitä farkkujakin löytyy. Pitää seuraavaksi julkaista joku jemmassa oleva farkkuasu.

Kukkamekko syksyllä - BMH - Big mamas home by Jenni Second hand käsilaukku - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Tämä kyseinen kukkamekko on aivan ihana. Bongasin sen erään kerran H&M:n liikkeestä. Hiplailin kangasta ja ihastelin pientä kukkakuviota paikan päällä, mutta koska Hennesillä ei ole minun kokoani livenä, minun oli pakko etsiä se verkkokaupasta. Tosin, voi ollla, että minulle olisi mahtunut myös pienempi koko, koska mekko on niin väljä.

Pidän valtavasti tämän kukkamekon kuosista ja mallista. Se on malliltaan a-linjainen, mutta näin vyön avulla vyötärön saa esiin halutessaan. Kesällä tämä on varmasti ihanan viileä, mutta näin syksyllä voi onneksi päälle vetää myös neuleen, sekä sukkikset.

Kukkamekko syksyllä - BMH - Big mamas home by Jenni Kukkamekko syksyllä - BMH - Big mamas home by Jenni Vorssa Ink korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni

Korvissa minulla on Vorssa Inkin Daaaaam!! Awsome love-korvikset hot pink värissä. Näillehän kävi kuvausten jälkeen vähän köpelösti. Toinen korviksista nimitäin meni rikki. Otin yhteyttä Vorssa Inkiin ja kysyin, voisinko tilata vain yhden kroviksen hajonneen tilalle. Sen sijaan minulle luvattiin uudet, päivitetyt korvikset, joissa paksuutta on hioeman muutettu. Siis ihailtavaa asiakaspalvelua pieneltä yrittäjältä. Nämä olivat jo valmiiksi suosikkikorviksiani, mutta nyt ne ovat sitä entistä enemmän.

Joku muuten saattaa muistaa Instagramista (@bmhjenni), miten etsin sukkiksia itselleni. Näissä kuvissa jalassani on Lindexinn 50 denin sukkikset jotka ovat olleet ilahduttavan hyvät. Niitä ei tarvitse nostella joka askeleella ja ne ovat kestäneet. Opin myös, että 50 denieriä on itselle melko ihanteellinen paksuus näissä perus arkisukkiksissa. Joten lämmin suositus näille.

Kukkamekko syksyllä - BMH - Big mamas home by Jenni Second hand nilkkurit - BMH - Big mamas home by Jenni Second hand käsilaukku - BMH - Big mamas home by JenniPluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by JenniPluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Mekko H&M

Neule H&M

Hattu H&M

Korvakorut VORSSA INK

Käsilaukku ZADAA SECOND HAND

Kengät ZADAA SECOND HAND

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Äitini todennäköisesti huomauttelee minulle lopun ikääni siitä, miten vannoin teininä, etten ikinä aio pukeutua kukkamekkoihin. Ilmeisesti se hinta tästä oman tyylin löytymisestä on kuitenkin maksettava.

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Aivan tavallinen arkiasu

Second hand asu

Syksyn kivoin asu

Vaaleanpunainen neule

3 kommenttia

 1. Smettis kirjoitti:

  Nätri lookki 🙂 mikä koko sulla on sukkiksissa? Itsellä etsinmässä sellaiset mekon kanssa pidettävänä.

  • bigmamasblogoutlookcom kirjoitti:

   Kiitos. Lindexin sukkikset on mulla koko XXL. Vähän niukat, mutta pysyy päällä ja kuten kirjoitin, niin ei tarvitse nostella joka korttelin välissä. 🙂

 2. Sukkahoususankari kirjoitti:

  Noissa Lindexin sukkahousuissa on tullut mukavasti lisää isoja kokoja. Olen mies, mutta olen todennut sukkahousut myös miehille hyvin sopiviksi. Lindexiltä löytyy hyvin nykyään sukkahousuja, varsinkin nuo 3D sukkahousut venyvät hyvin myös vähän pidemmille ja istuvat muutenkin mukavasti päällä. Myös materiaali on mukavaa päällä. Näin miehenä kun nuo sukkahousut on viisainta julkisilla paikoilla piilottaa housujen alle, niin värilläkään ei ole niin väliä. Noita hieman erikoisempia värejä löytyy Lindexistä usein alehyllystä hyvinkin edullisesti. Samoin paksumpia sukkahousuja löytyy alennuksessa keväällä ilmojen lämmetessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.