Hae
Big mamas home

Olettamuksia

Tässä hetki sitten esititte instagramissa oletuksia minusta. Vastasin niihin jo storyissa, mutta päätin koostaa niistä myös postauksen tänne blogin puolelle. 
Jos sinulle tulee mieleen joku oletus, niin kirjoita se ihmeessä kommentteihin, niin vastaan sinne, onko se totta. 
Big mamas home by Jenni S. Olettamuksia
Ennen et tykännyt kahvista. 
Täysin totta. Aloin juomaan kahvia vasta esikoisen raskausaikana. Siirryin yhdestä paheesta toiseen, lopetin tupakan, mutta aloitin kahvin. Nykyisin se on minulle nautinto ja rakastan hyvää kahvia. Olen mieluummin ilman, kuin juon huonoa kahvia. Siksi juon töissä ainoastaan teetä ja kannan kahvin mukanani kotoa. Tämän vuoksi olen myös melko tarkka siitä, mistä otan take away kahvini, koska ihan mikä tahansa ei kelpaa. 
Big mamas home by Jenni S. Olettamuksia
Teillä on aina siistiä. 
Ei todellakaan ole. Kaksiossa kahden lapsen kanssa tilanne eskaloituu todella helposti. Päivät kuluvat aika pitkälti kaaosta hallitessa. Illalla ja päiväunien aikaan otan sellaisen kymmenen, viidentoista minuutin spurtin ja raivaan pahimman sotkun, jotta voin tällä välin rentoutua rauhassa. Odotan hartaasti isompaa asuntoa ja sitä, että lapsilla on oma huone. Ja huoneessa on ovi, jonka saa kiinni. Odotan siis sitä, että uudessa kodissa suurin osa leikeistä pysyy tyttöjen huoneessa. Toki tiedostan niiden eksyvän myös olohuoneeseen, mutta ehkä tilanne ei eskaloituisi niin usein kuin nykyisin. 
Big mamas home by Jenni S. Olettamuksia
Tykkäät siivoamisesta. 
Pidän ennemmin siisteydestä. Siivoaminen on välttämätön paha, jolla tämä saavutetaan. Kuten sanoin, harrastan paljon 10-15 minuutin tehospurtteja, jolloin siivoan niin paljon kuin ehdin ja sitten rentoudun. Välillä siivoaminen on sitä, että säädän valoja hämärämmäksi ja olen katsomatta pahimpaa kaaosta kohti. Pyrin kuitenkin pitämään yleissiisteydestä huolta hieman jatkuvasti, jotta tilanne ei missään vaiheessa pääsisi kovin pahaksi. 
Big mamas home by Jenni S. Olettamuksia
Karsastat sisustusväreissä liian kirkkaita värejä (esim. oranssia) 
Kyllä vain. Meidän koti on aika mustavalkoinen. Tytöillä on myös vaaleanpunaisia sisustusesineitä, mutta pohja on pääsääntöisesti rauhallinen. Ihailen valtavasti ihmisiä, jotka osaavat käyttää rohkeita värejä sisustuksessa ja nautin muiden kädenjäljen ihastelusta, mutta itselleni moinen ei vain istu. Rentoudun paremmin seesteisessä ympäristössä. 
Big mamas home by Jenni S. Olettamuksia
Olet ainoa lapsi. 
No en ole. Olen kasvanut aikuiseksi koko ajan kasvavan veljeskatraan isosiskona. En muista elämää ilman vanhinta pikkuveljeäni, jolla on nykyisin myös kaksi lasta. Nuorimmat veljeni ovat teinejä ja tässä on alkanut pitkä rippijuhlien putki. Tässä on nyt hetken aikaa joka kesä yhdet rippijuhlat. 

Big mamas home by Jenni S. Olettamuksia
Vaikutat todella leppoisalta tyypiltä. 
No näin haluaisin itsekin ajatella, mutta riippuu varmaan keneltä kysyy. Esimerkiksi olen äitinä aika tiukka ja meidän tytöillä on selkeät rajat, mutta osaan höllätä myös nutturaa ja meillä on paljon kivoja muistoja tyttöjen kanssa. Sanon myös muille aika napakasti epäkohdista, mutta osaan höllätä ja rentoutua myös. Tiedän myös, milloin suu kannattaa pitää kiinni.

2 kommenttia

  1. Milla Sukhilta kirjoitti:

    Ihanaa että olet saanut olla moisen veljeskatraan isosisko! Kiva postaus, näitä on hauska lukea 🙂
    Kaunista syysviikonloppua teille!

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Kiitos Milla. Tätä oli myös kiva kirjoittaa. Ja veljet ovat kyllä olleet melkoinen rikkaus. Olen iloinen, että olen saanut kasvaa isossa perheessä.
    Ihanaa syksyä myös sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.